Hír PC

Fehérben is érkezik Zalman S5 Számítógépház

A viszonylag egyszerű, RGB LED-es világítással rendelkező konstrukciók itthon is nagyon népszerűek. A Zalman S5 modell esetében az igényes kivitelezésen kívül tisztességes funkcionalitást is kapunk, ráadásul meglehetősen megfizethető áron, a korábbi fekete szín után azonban sokak örömére egy másik opció is a megérkezett a hazai piacra.

Első pillantásra a Zalman S5 nagyon visszafogott, egyszerű stílusával és edzett üvegből készült ablakával vonzza a figyelmet. A váz acélból készül, ezt egészítették ki műanyag elemekkel, méretei 398,5 x 212 x 465 mm, súlya 5,8 kg. A bővítőkártyák számára 7 helyet alakítottak ki, a tápegység pedig külön rekeszt kapott. A megfelelő hűtésről és légáramlásról két előre telepített ventilátor gondoskodik, melyek LED világítással rendelkeznek. Természetesen további ventilátoroknak és vízhűtéses rendszereknek is bőven van hely az ATX méretkategóriába eső házban, hiszen előre 3db, felülre 2db és hátulra 1db 120mm-es ventilátor szerelhető.

Az I/O panel a ház felső részén kapott helyet. Itt két darab USB 2.0, 1db USB 3.0, valamint a szokásos fejhallgató/mikrofon páros kapott helyet egy RGB LED vezérlő társaságában.

A fehér változat hamarosan a magyar piacon is elérhetővé válik, méghozzá várhatóan 16 000 Ft környéki kezdőáron.

Ad
Scroll to top