Hír

A Thermaltake részt vesz a 2019-es Paris Games Week-en

Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, részt vesz a 2019-es Paris Games Week-en (PGW), 2019. október 30. és november 3. között, amely Porte de Versailles-ban kerül megrendezésre a Paris Expo 1-es csarnokában a J034-es standnál. Ebben az évben a Thermaltake standot a tapasztalat, az oktatás, a szórakozás és a testreszabás alapelvei ihlették. A standon megtalálható egy gaming zóna, egy modding terület, egy demószoba és egy kiállító helyiség is. A gaming zónában a játékosok kipróbálhatják a teljes Level 20 élményt a Level 20 perifériákkal (RGB billentyűzet, egér, és egérpad) felszerelt Level 20 Battlestation rendszereken.

A látogatók nagy teljesítményű Thermaltake folyadékhűtéssel szerelt rendszereken játszhatnak valódi gaming felszerelés megléte mellett. A modding területen látható lesz a híres francia modder, Mathias Moulard casemod remekműve, az Axiom. A demószobát úgy alakítottuk ki, hogy a látogatóknak egy magával ragadó szórakozási élményben legyen részük a burgundi piros, valódi bőrből készült X COMFORT gaming székeken. A kiállító helyiségben számos kiemelkedő Thermaltake termék lesz látható, mint például az A500 TG és az S500 edzett üveggel rendelkező folyadékhűtéses gaming rendszerek, amelyek a Thermaltake legújabb TOUGHRAM RGB 3600 DDR4 memóriájával lettek felszerelve. Annak érdekében, hogy a látogatók megismerhessék a PC testreszabás fortélyait, a Thermaltake egy DIY műhelyt is készített, ahol az Expo ideje alatt naponta „gyors építő versenyeken” vehetnek részt az érdeklődők. A résztvevők megtanulhatják a verseny során, hogyan hozhatják létre a legjobb rendszereket adott időkereten belül, a nyertesek pedig egy-egy Water 3.0 360 ARGB Sync Edition All-in-one 360 mm-es folyadékhűtő rendszerrel lesznek gazdagabbak. Látogass el a Thermaltake standjára a PGW-n és próbáld ki a legújabb termékeinket. 

A Thermaltake X PGW weboldala: https://fr.thermaltake.com/pgw2019

Level 20 RGB BattleStation Gaming asztal

Az elektromosan állítható játékasztal teljes felületén egérpaddal rendelkezik és szoftverrel vezérelhető 16,8 millió RGB színmegvilágítás közül válaszhatunk. A játékosok állíthatják a világítási effektusokat az iTAKE gaming motorral és szinkronizálhatják a TT RGB PLUS termékekkel. A Level 20 BattleStation RGB Gaming asztal rendkívüli funkcionalitást kínál, a játékosok elektromosan állíthatják be a játékasztal magasságát az ülő vagy álló pozíciókhoz 70-110 cm között. A digitális kijelzővel rendelkező 6-gombos vezérlő egyszerű kezelést tesz lehetővé, valamint pontos magassági beállításokat biztosít. A 4 memóriaprofil-vezérlő által egyszerű a magassági beállítások elmentése és előhívása egyaránt, így a jatékosok egy gombnyomással, kényelmesen szabhatják személyre asztalukat. A Level 20 RGB BattleStation-t úgy tervezték, hogy támogassa a legintenzívebb játékot is. A kiváló minőségű motornak köszönhetően a gaming asztal maximális terhelése 150 kg.

Termékoldal: https://www.thermaltake.com/level-20-battlestation-rgb-gaming-desk.html

Thermaltake A500 alumínium és edzett üveg kominációjú közepes méretű toronyház

A Thermaltake A500 TG elegáns alumínium előlappal, két 4 mm-es edzett üveg oldapanellel rendelkezik, valamint két előre telepített 120 mm-es felül elhelyezkedő ventilátorral és egy 120 mm-es hátsó ventilátorral biztosítja az optimális szellőzést. A tápegység csatornájának fedele hozzájárul az átlátható és egyszerű kábelvezetéshez, valamint támogatja az ATX méretű alaplapokat is. A legmodernebb grafikus kártyákkal és a levegő/folyadék hűtési megoldásokkal felszerelt PC-hardverek befogadására képes, az A500 Alumínium TG-t azok számára tervezték, akiknek a kiemelkedő hűtőteljesítmény és a letisztult, ízléses formavilág a választási szempont.
Termékoldal:

https://www.thermaltake.com/a500-aluminum-tempered-glass-edition-mid-tower-chassis.html

S500 edzett üveg kiadású közepes toronyház

Az S500 TG a kifinomultság és az elegancia elemeit egyesíti modern acél felépítéssel. A toronyház egy edzett üvegből készült oldalpanellel és két előre telepített – elől 140 mm-es és hátul 120 mm-es – ventilátorral rendelkezik, így biztosítva a lehető legjobb szellőzést. Teljesen moduláris kialakításának, vertikális radiátor és GPU tartójának, szabadalmazott forgatható PCI-E kimenetének, illetve a 200 mm-es ventilátor támogatásának köszönhetően, az S500 TG kiváló megoldás nyújt azon PC építők számára, akiknek elengedhetetlen a modern és a stílusos megjelenés.

Termékoldal: https://www.thermaltake.com/s500-tg-mid-tower.html

TOUGHRAM RGB memória DDR4 3600MHz 16GB (8GB x 2)

A legjobb minőségű komponensekből és legmagasabb követelményeknek megfelelő TOUGHRAM RGB kiváló játékélményt biztosít lenyűgöző RGB világítás mellett, melyet összehangolhatsz a már meglévő ökoszisztémáddal. A 10-rétegű PCB rétegezéssel, – amely a túlhúzási teljesítményen és stabilitáson hivatott javítani -, a TOUGHRAM RGB a legjobb minőségű alkatrészekkel rendelkezik, beleértve a gondosan kiválasztott memória chipeket, a 2 uncia réz PCB réteget, – a jobb elektromos vezetőképességért -, és 10μ aranyozott érintkezőket a kiválójátékteljesítmény biztosítása érdekében. A memóriák a TOUGHRAM RGB szoftver segítségével vezérelhetők, amely valós időben mutatja meg a hőmérsékletet, a frekvenciát és a teljesítményt.

Termékoldal:
https://www.thermaltake.com/toughram-rgb-memoryddr4-3600mhz-16g-8g-x2.html

A Paris Games Week-ről

A PGW-nek is nevezett Paris Games Week az egyik legnagyobb és legjelentősebb gaming rendezvény Franciaországban. A rendezvényt 2010 óta minden évben megrendezik, amely évente több, mint 200.000 látogatót vonz.

További információ a Paris Games Week-ről: http://www.parisgamesweek.com/en/

Ad
Scroll to top