Gaming Hír

Hajlított gamer monitorral bővül a Gigabyte Aorus család

A játékosoknak szánt monitorok piacán manapság egyre népszerűbbek a 30 hüvelyk feletti modellek, a Gigabyte azonban ezúttal egy másik trendi irány felé bővítette az Aorus monitor szériát. A vállalat nemrég bemutatta a Gigabyte Aorus CV27Q nevezetű újdonságot, mely 27 hüvelykes hajlított VA panelt kínál számos extra funkcióval.

A 27 hüvelykes kijelző QHD felbontású, vagyis 2560 x 1440 pixel jelenik meg rajta a szokásos 16:9-es képaránnyal. A képfrissítés maximum 165Hz, a válaszidő pedig 1ms, tehát vérbeli gamer monitorról van szó, mely az eSport játékok esetében is komoly előnyöket ígér. A gyors képfrissítés mellett az AMD FreeSync 2 technológia támogatása és a gyártó Black Equalizer 2.0 lehet még fontos a gamerek számára.

A Black Equalizer 2.0 igazán különleges módon működik. 1296 részre bontja a kijelzőt és ezen részeken belül egyesével állítja a fekete színt, így a játékosok mindig a legjobb látási viszonyokat kapják. A GameAssist funkciók között megtalálható az fps számláló és a beépített célkereszt is. Természetesen az RGB világítás sem maradhatott el 2019-ben, mely a monitor hátulján kapott helyet, így este színesítheti a hátteret.

Az újdonság 175 000 Ft környékén érhető el itthon.

Ad
Scroll to top