Hír PC

MSI Creator 15M és 17M, hozzáférhető laptopok a szakemberek számára

Az MSI, a felsőkategóriás laptopok gyártója eltökélt szándéka, hogy teljesítse a különböző alkotók változatos igényeit. Ezt szem előtt tartva, az MSI bevezette a Creator 15M és 17M laptopokat, melyek a legerősebb H-sorozatú processzorokkal készültek, hogy kiválóan megvalósítsák elképzeléseiket. A két legújabb laptop bemutatásával nagyszerű kiegészítése az MSI tartalomgyártó sorozatának, melyet új szintre emelnek.

Elérkezett a „Mi médiánk” korszaka, melyet a nagy teljesítményű alkotói laptopok határoznak meg

A „Mi médiánk” korszakába való belépéshez a kreatív technológiai eszközök továbbfejlesztése elengedhetetlennek számít. Körülbelül kétmillió ember foglalkozik zenei-, képes- és videós tartalmak előállításával laptopokon. Ezért a tartalomgyártásra készült laptopok már az iparág elkerülhetetlen „blue ocean” stratégiájává váltak, fellendítve ezzel az alkotóknak szánt termékek magasabb szintre való lépésének tendenciáját, hogy vékonyabb és erősebb professzionális eszközöket kínálhassanak.

Könnyű hozzáférés a professzionális laptopokhoz a H-sorozatú dinamikus processzorral

A meghatározó piac az erőforrásigényes program renderelés, melyhez a szükséges végtelen kreativitás egy erős processzorból származik. Ezért a processzorok- és a grafikus kártyák teljesítménye egymás kiegészítésére szolgálnak. Bármelyik szempont figyelmen kívül hagyása nélkül a Creator 15M és a 17M egyaránt a legújabb 9. generációs Intel i7 6-magos processzorokkal lettek felszerelve, ezzel segítve a felhasználók inspirációját. Grafikus kártyák tekintetében mindkét laptop felülmúlja versenytársait az NVIDIA GeForce® RTX 2060 és GTX 1660 Ti kártyák alkalmazásával, melyek felgyorsítják a tartalomgyártás-, a képszerkesztés- és a 4K videószerkesztés folyamatát, illetve a 3D képalkotást is. Ezenkívül az Alkotói Központ segítségével a felhasználók könnyedén állíthatnak a rendszer erőforrás-kezelésén, hogy a lehető legnagyobb mértékben javítsák a többszálú munkafolyamatok végrehajtását, különös tekintettel a grafikai munkák- és az erőforrásigényes ipari tervek létrehozását.

Nagy hatékonyság, egy könnyű, ergonomikus házba csomagolva

Az elvárásoknak megfelelően a Creator 15M és a 17M ideális választás a professzionális eszközökre vágyó alkotók számára, hiszen a vékony házban minden olyan eszköz megtalálható, amelyre egy alkotóknak szüksége lehet, beleértve a nagy teljesítményt és a hosszú akkumulátoridőt is, amely egy igen ritka kombináció a multimédiás felhasználók esetében. A gyönyörű, „space grey” színű laptopok, vékony kávás kerettel, 88%-os képernyő lefedéssel és katonai-minőségű, tartós alumínium vázzal rendelkeznek, amelyek képesek túlélni a nagyobb eséseket és ütéseket is.

Ezenkívül az Creator 17M optimális ergonómiával rendelkezik, beleértve az egyedi numerikus billentyűzetet, a hosszabb 1,9 mm-es gombutat, valamint a csuklótámasz egyedi kialakítását, amely megemeli a képernyőt a jobb vizuális élmény érdekében. A mindössze 1,8 és 2 kg súllyal rendelkező Creator 15M és 17M kifejezetten nagy teljesítményű hordozható megoldásnak minősül.

Ragaszkodj az eredeti minőséghez: minden részlet hallható és látható

Azoknak a felhasználóknak, akik a zenekészítéshez és a szabadidős médiafogyasztáshoz keresnek megfelelő laptopot, a Creator 15M és 17M-nek a listájuk elején kell helyet foglalniuk. Tapasztald meg a valósághű színeket az MSI egyedülálló True Color gyári-kalibrációs technikájával, amely garantálja a kivételes színhűséget és pontosságot közel 100% sRGB lefedettséggel. Számos DJ által is elismert eszközökön a felhasználók biztosan elégedettek lesznek az kedvenc zenéik eredeti hangminőségével a Nahimic és a Hi-Res Audio tanúsítvánnyal ellátott készülékeken.

Laptop szakemberek számára: optimális egyensúly a teljesítmény és a hordozhatóság között.A Creator 15M és 17M túlmelegedés nélküli nagy teljesítményt biztosít az exkluzív Cooler Boost 5 technológiának köszönhetően. A konkurencia közül kimagasló Creator 17M 2 ventilátorral és 7 hővezető csővel lett felszerelve, amely hatékonyabb megoldásnak számít a piacon lévő többi termékéhez képest. 

Összefoglalva: a valósághű színek, a teljesítmény, a többszálú feladat végrehajtás és a stabilitás az, ami kiemelten fontos az alkotók számára. Az igények teljesítésére válaszul készített Creator 15M és 17M optimális egyensúlyt valósít meg a teljesítmény és a hordozhatóság között a felhasználók számára, hogy felkeltse a bennük rejlő kreativitást csodálatos alkotásaik létrehozásához.

Ad
Scroll to top