Hír

Már kapható a HyperX Cloud Alpha S

A HyperX szinte a semmiből robbant be a játékosoknak szánt headsetek piacára és néhány év alatt abszolút domináns szerepet tudott magának kialakítani. a Cloud széria rendkívül népszerű, nemrég pedig új taggal bővült, mely merőben újat ugyan nem hoz, de számos pontos frissítettek az elődökhöz képest.

A HyperX Cloud Alpha S a már jól ismert Cloud-dizájnt kapta meg, de a alulra került egy basszus állítási lehetőség, mely három állásban képes megszabni, hogy mennyi basszust engedjen füleinkhez a headset és miként kezelje a magas, illetve közepes hangokat. Ezt a kétkamrás kialakításnak köszönhetjük, mely elszeparálja egymástól a különböző hangokat,

A 3,5mm-es csatlakozás mellé ezúttal is jár az USB-s hangkártya, mely HyperX virtual 7.1 technológiát is kínál, illetve vezérelhető róla a hangerő is. A zajszűrős mikrofon levehető, így hétköznapi fejhallgatóként is használható a Cloud Alpha S, mely az ígéretek szerint kényelmes lesz a hosszú játékmenetek alatt is, hiszen memóriahabos fülpárnákat kapott.

Az újdonság 130 eurós ajánlott áron debütál.

Ad
Scroll to top