PC

A Zalman is ott lesz az IFA 2019-en

Hamarosan megnyitja kapuit az év egyik legnagyobb technológiai expója, az IFA 2019, melyen rengeteg gyártó újdonságaival találkozhatnak a sajtó munkatársai és a kilátogató közönség. Természetesen a Zalman is képviselteti magát, méghozzá a legújabb fejlesztésekkel és közönségkedvenc termékekkel várnak mindenkit Berlinben szeptember 6-11 között.

Az IFA kiállítás remek lehetőség arra, hogy megismerjük és kipróbáljuk a legújabb technológiákat. Németország fővárosa ilyenkor Európa technológiai központjává válik és a világ minden tájáról érkező újságíróktól és a gyártók exkluzív rendezvényeitől lesz hangos és színes a város. A kiállításon egy különleges processzorhűtési technológiát is prezentál majd a zalman, hiszen elsőként mutatják be a négydimenziós “wave fin” dizájnt.

Természetesen megtekinthetőek lesznek a fehér és fekete színben pompázó CNPS20X hűtők és a vállalat legújabb tápegységei is. A Zalman itthon nagyon népszerű a számítógépházak piacán és idén már sok újdonság érkezett a magyar piacra. Az IFA 2019-en további újításokkal találkozhatnak majd az érdeklődők, kint lesz például a Z-Machine 500 és Z201 ATX Mid-Tower ház, de egyéb meglepetésekre is számíthatunk.

A Zalman a 11.2-es Hall-ban lesz megtalálható.

Ad
Scroll to top