Gaming

Konzolokhoz készülnek a legújabb Philips monitorok

A vezető technológiai vállalat, az MMD – amely a Philips Monitors vállalat márkalicencpartnere – három új Philips Momentum képernyőt mutat be: az 55 hüvelykes (142 cm) Philips Momentum 558M1RY, a 31,5 hüvelykes (80 cm) Philips Momentum 328M1R és a 27 hüvelykes (68,6 cm) Philips Momentum 278M1R modelleket.

Zökkenőmentes képek, tökéletes hang

A Philips termékcsalád három új tagja 2020 első negyedévétől lesz kapható. A trió kiemelkedő tagja az 55 hüvelykes Philips Momentum 558M1RY, amely UltraClear 4K UHD felbontással, 120 Hz képfrissítési sebességgel, 3840 x 2160 képpontos felbontással és a VESA által hitelesített DisplayHDR 1000 kijelzővel rendelkezik, lehetővé téve a játékosok számára, hogy azonnal a dolgok sűrűjébe vágjanak. A Bower & Wilkins-szel folytatott partnerségnek köszönhetően ez az együttműködésen alapuló modell minden játéknak kiegyensúlyozott basszust, kristálytiszta hangot és magával ragadó hangteljesítményt kölcsönöz. Az élmény saját igényeiknek megfelelően történő finomhangolásához a játékosok három audio üzemmód közül választhatnak.

A Bowers & Wilkins 50 éve áll a hangrendszerekkel kapcsolatos innovációk élén, és csúcstechnológiás hangszóróinak, fejhallgatóinak és autós hangrendszereinek köszönhetően világszerte elismert gyártóként tartják számon. Az elmúlt két évben a TP Vision – a Philips TV kizárólagos licencpartnere – partnerségre lépett a Bowers & Wilkins vállalattal olyan különleges termékek közös kifejlesztése érdekében, amelyek ötvözik mindkét vállalat technológiai erősségeit és szakértelmét a legjobb audiovizuális teljesítmény nyújtása érdekében. Az együttműködés eredményeképpen számtalan díjban és elismerésben részesültek, például az elmúlt két évben az EISA Legjobb házimozi TV díját nyerték el. Andy Kerr, a Bowers & Wilkins termékmarketing- és kommunikációs igazgatója szerint:

„A Bowers & Wilkins működésének középpontjában a valósághű hangzás áll a világszínvonalú hangszóróinktól a Philips TV-vel való díjnyertes partnerségünkig. A Philips Monitors vállalattal történő együttműködésünk során örömmel mutatjuk be a valósághű hangzást a videojátékosoknak, amelyet az 55 hüvelykes Momentum 558M1RY modellben tapasztalhatnak meg. Biztos vagyok abban, hogy ezzel is hasonló sikereket érünk el!”

Annak érdelében, hogy a sötétebb környezetben történő játékot megkönnyítse a szem számára, a HDR 600-as kijelzővel ellátott, 31,5 hüvelykes Philips Momentum 328M1R a kontrasztok széles skáláját vonultatja fel 120 Hz képfrissítéssel és 4K felbontásban, így a játékosok nem tévesztenek szem elől egyetlen rejtett elemet sem. Az új, 27 hüvelykes formátumú Philips Momentum 278M1R 60 Hz-es képkockasebességgel rendelkezik 4K felbontáson, amely éles és képtörésmentes képeket biztosít, miközben továbbra is a Philips legjobb funkcióit teszi elérhetővé kisebb méretben.

Mindhárom képernyő az innovatív Ambiglow technológiával is el van látva: ez olyan állítható, adaptív háttérvilágítást biztosít, amely a leginkább magával ragadó játékélmény érdekében az élményt kiterjeszti a képernyőn túlra. A kiemelkedő pontosságon és egyensúlyon kívül mindhárom Momentum-képernyő Adaptive-Sync technológiával rendelkezik a selymesen sima képek érdekében, és alacsony a bemeneti késés. A SmartImage technológiával történő kölcsönhatás révén a játék során a Philips képernyők tökéletes vizuális élményt biztosítanak a szenvedélyes konzoltulajdonosoknak.

Ad
Scroll to top