Gaming

A Razer bemutatja a Razer Lancehead vezeték nélküli gamer egerét

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a világ legmegbízhatóbb, verseny-minőségű, vezeték nélküli gamer egerét, a Razer Lancehead-et.

A Razer legújabb egere a Razer szabadalmaztatott “Adaptive Frequency Technology” (AFT) technológiával, a világ legpontosabb lézeres érzékelőjével, hibrid on-board és felhő memóriával rendelkezik – vadonatúj, kétkezes kialakításban.

A Razer Lancehead 5G lézeres szenzora valódi 16.000 DPI-s érzékenységet, 210 hüvelyk per másodperces (IPS) követést, valamint 50 G-s gyorsulást nyújt. Ahol a sebesség és a pontosság jelenti a győzelem és a vereség közötti különbséget, a Razer Lancehead a játékosokat egyértelmű előnybe hozza. Vele együtt mutatkozott be a Razer Lancehead Tournament Edition vezetékes gamer egér is. A világ legfejlettebb gaming optikai érzékelőjével, a Razer mechanikus egérkapcsolóival, valamint hibrid on-board, és a közeljövőben megjelenő Razer Synapse Pro (Beta) felhő-memóriával a Razer Lancehead Tournament Edition korábban soha nem tapasztalt pontosságot és tartósságot biztosít. A Razer Lancehead Tournament Edition egy esport minőségű optikai érzékelővel rendelkezik, amely valódi 16.000 DPI érzékenységre, és 450 IPS-es követési sebességre képes. 99,4%-os felbontási pontosságával a Razer Lancehead Tournament Edition példátlan pontosságot nyújt, a legrázósabb játékbeli helyzetekben is.

Ad
Scroll to top