Hír

Kompakt hűtéssel bővít a Zalman

A számítógéphűtések piacán a Zalman igazán nagy névnek számít, így elvárható tőlük, hogy szinte az összes piaci igényt lefedjék. Szerencsére a vállalat rengeteg modellt mutatott be az évek során, nemrég pedig egy fontos szegmensbe szánt újdonságot lepleztek le.

A Zalman CNPS2XL ugyanis a kompakt hűtések piacára lép be, mely egyre népszerűbb terület, hiszen egyre többen építkeznek a hagyományos, Mid-Tower kategóriánál kisebb házba, miközben egyre erősebb processzorokat és hardvereket használhatnak. A kisebb házméret ellenére nagyon fontos a megfelelő hűtés, így a CNPS2XL egy kulcsszereplő lehet ezekben a történetekben.

A mindössze 83 grammos újdonság tiszta réz hővezetőket és egy 80mm-es, halk ventilátort kapott, a gyártó egyedi DTH (Direct Touch Heatpipe) technológiájának köszönhetően pedig a hővezetők közvetlenül a processzorral érintkeznek, így gyorsan és hatékonyan szállítják el a hőt. Az újdonság az Intel-párti felhasználóknak készült, hiszen az LGA LGA1155, 1156 és 1150 foglalatokat támogatja.

Ad
Scroll to top