Egyéb Hír

RAVPower GaN töltők a CES 2020 kiállításon

A CES 2020 kiállítás keretein belül a RAVPower bemutatta GaN töltőit, amelyek szupergyors töltést, fokozott biztonságot kínáló kompakt, hordozható fali töltők. A gallium-nitrid (GaN) technológia egy új megoldás, amely gyors töltési sebességeket és védelmet kínál a túlmelegedés, a túltöltés és a rövidzárlat ellen – miközben kedvenc eszközeidet akár háromszor gyorsabban tölti fel.

GaN fali töltők

A RAVPower új apró, könnyű és egyszerűen hordozható töltői ideálisak az utazók számára.

A 30 W-os PD Pioneer USB-C fali töltő a világ legkisebb GaN fali töltője. Összecsukható hálózati csatlakozóval és univerzális kompatibilitással rendelkezik, ráadásul akár 30 perc alatt 50%-ra képes feltölteni az iPhone XS Max telefont.  

Nagy teljesítményű USB-C töltő: GaN technológia és PI lapkészlet több energiát, kezelhetőséget és védelmi funkciót integrál a koncentrált áramkörökbe, így a szilícium kevesebb energiát és hőt pazarol. Az alkatrészek hűvös működése csökkenti az energiaveszteséget és 93%-ra növeli a töltési hatékonyságot. Az univerzális kompatibilitással a töltő teljes sebességgel működik a PD és a PD támogatás nélküli eszközökkel is, így villámgyorsan maximális kapacitásra tölti az iPhone XS/XS Max/XR, Nintendo Switch és Macbook Air eszközöket. Akár üzleti útra, vagy akár nyaralásra készülsz, a széleskörű használhatóságnak köszönhetően az okoskészülékeid megfelelő energiaellátása gondtalan lesz.

A 61 W-os GaN Tech USB-C fali töltő mindössze 2 órán belül képes teljesen feltölteni egy MacBook Pro készüléket. A szokásos töltési idő 4 órát vesz igénybe.

Amennyiben a 61W soknak bizonyul a készüléked számára, akkor szerezd be a kompakt 45W-os PD Pioneer GaN fali töltőt. Az összes eszközt PD 3.0 sebességgel tölti fel.

Továbbfejlesztett technológiának és a prémium kialakítású áramköri kialakításnak köszönhetően a belső komponensek egy mindössze 1,5 cm-es ultravékony vázban kaptak helyet, amely kétszer vékonyabb, mint bármilyen másik fali töltő.

Ügyelj arra, hogy több PD USB-C porttal rendelkező töltőt válassz, így több eszközt is tölthetsz egyszerre optimális töltési feszültség és hőmérséklet mellett. A RAVPower iSmart technológiájának köszönhetően pedig az eszközök biztonságosan töltődnek.

RAVPower 2020-as PD Pioneer GaN töltői

Az idei modellek – RP-PC128 és RP-PC133 – lehetővé teszik majd a gyorstöltést az iSmart technológiával egyesítve. Tudj meg többet a PD töltőkről.

2020 folyamán jobb PD GaN vezeték nélküli- és kis méretű, ugyanakkor kapacitású univerzális hordozható töltők várhatók, amelyek segítségével akár 93% energiát is megtakaríthatsz kedvenc készüléked töltése során.

Ad
Scroll to top