Egyéb

A Thermaltake bemutatta a burgundi piros X FIT és X COMFORT székeit

A Thermaltake Gaming – a vezető eSport gaming perifériák prémium gyártója – bemutatta az X FIT és X COMFORT professzionális, valódi bőrből készült gaming szék sorozatának új, burgundi piros színváltozatát. Az új székek ízléses, burgundi piros bőrkárpitot kaptak, melyek korábban csak luxusautókban voltak láthatók.

Az elegáns bőrmunkának, a legújabb ergonomikus kialakításnak és a kiváló alapanyagoknak köszönhetően maximális tartósságot, optimális illeszkedést és a tökéletes kényelmet biztosítanak. Az X FIT és X COMFORT valódi bőrből készült gaming székek a prémium kivitelezéssel és a luxusérzet garantálásával a lakás legkényelmesebb pontjává válnak.

Az X FIT és X COMFORT gaming székek tulajdonságai:

VALÓDI BŐRBŐL KÉSZÜLT

Az új székek teljes egészében valódi bőr borítást kaptak mind az ülőlapon, mind pedig a háttámlán. Rendkívül tartós, könnyen tisztítható, UV-, öregedés- és hőmérsékletálló felület biztosítja a maximális élettartamot. Az acél váz, nagy sürűségű poliuretán habbal van kitöltve, mely a hosszú ideig tartó használat után is megőrzi alakját, ez felel többek között a szék ergonomikus kialakításáért, így megfelelő tartású és egyidejűleg kényelmes üléspozíciót biztosít.

ERGONOMIKUS ÉS TARTÓS KIALAKÍTÁS

Az X FIT és X COMFORT professzionális gaming székek a helyes testtartást támogató kiegészítőkkel rendelkeznek. Ez magában foglalja az 5 kerekes görgős kialakítást, az ülőrész nagy sűrűségű párnázatát, a deréktámaszt, állítható magasságú és szélességű kartámaszt, hidraulikus ülésmagasság állítást és a szék billentés funkcióját a teljes felhasználói kényelem érdekében.

MINŐSÉGI TERVEZÉS, LUXUS MEGJELENÉS

Az X FIT és X COMFORT burgundi piros bőrszékek alapja egy vastag, 22 mm átmérőjű acélszerkezet, amely a lehető legnagyobb stabilitást és megbízhatóságot nyújtja. A hát- és ülőlapra 55 kg/m3 sűrűségű hab-párnázat került, mely fokozott ergonómiai tartást biztosít a test számára, illetve hosszú távon is megőri alakját. A habot kiváló minőségű valódi bőr felhasználásával borították be a tartósság, a lélegzőképesség és a vízállóság érdekében.

Z-ALAKÚ MULTIFUNKCIÓS DÖNTŐ MECHANIZMUS

A prémium minőségű Z-alakú multifunkciós döntőmechanika használata szabadon állítható billentést biztosít, így a felhasználók könnyedén súlyukhoz igazíthatják a széket, valamint biztonságos és stabil tartást ad a gaming széknek.

ELÉRHETŐSÉG ÉS GARANCIA

Az új Thermaltake X FIT és X COMFORT burgundi piros bőrszékek várhatóan a harmadik negyedévtől lesznek elérhetők a TT Premium internetes áruházban, valamint a Thermaltake kiskereskedelmi partnereinél és forgalmazóinál. A termékek kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. 

Ajánlott fogyasztói ár:

X FIT burgundi piros, valódi bőr gaming szék: 659.99 USD

X-COMFORT burgundi piros, valódi bőr gaming szék: 699.99 USD

Ad
Scroll to top