Egyéb

uGo Bazooka: Óriási szórakozás

Az uGo egy friss márka a magyar piacon, melynek elsődleges célja az, hogy mindenki megengedhesse magának a felhőtlen szórakozást. Nos, az uGo Bazooka-val ez szinte garantált lesz, hiszen egy nagyon különleges megoldásról van szó, melynek mindene a zene.

Multifunkciós kéziágyú

A különleges formavilággal megáldott újdonság egy rendkívül sokoldalú zenegép. Egyfelől egy hordozható FM rádióról beszélhetünk, de ha kedvünk tartja akkor saját zenéinket is lejátszhatjuk vele memóriakártyáról vagy akár mobilunkról és mp3 lejátszónkról az AUX és Bluetooth csatlakozásoknak köszönhetően.

Karaoke és hangulatvilágítás

A csomag tartalmaz egy mikrofont is, mely nem véletlen. A Bazooka-val egy saját karaoke estet is tarthatunk, elég csak az alapot lejátszanunk és szöveget pedig mi magunk énekelhetjük hozzá, a beépített hangszórón pedig mindkette remekül szól majd. Az eszköz beépített világítással is rendelkezik, így egy személyben garantálja az igazi buli hangulatot.

Szórakozás bárhol, bármikor

A Bazooka a csomagban található válpánttal könnyen a vállunkra vehető és bárhová magunkkal tudjuk vinni, hiszen a súlya alig 1,9kg. Nem kell aggódni az áramforrás miatt sem, hiszen a beépített, 2000mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően nagyjából 3 órán át egy mobil szórakoztató egységet kapunk. A 16W RSM teljesítmény meglehetősen impresszív és egy nagyobb baráti társaságot is képes kiszolgálni.

Az uGo Bazooka már elérhető a hazai piacon, méghozzá 9000 Ft környékén.

Ad
Scroll to top