Egyéb

A QNAP bemutatja az új QM2 PCIe kártyát PC-hez és NAS-hoz

A QNAP Systems, Inc. bemutatta a QM2 PCIe bővítő kártyákkét új modelljét, amelyek az Aquantia AQC107 vezérlőjét használják: a dupla M.2 2280 SATA SSD-vel és az egyportos 10GbE bővítő kártyával, (QM2-2S10G1TA) és a kettős M.2 2280 PCIe NVMe SSD-vel és egyportos 10GbE bővítőkártyával (QM2-2P10G1TA). A felhasználók könnyen telepíthetik a QM2 kártyát a kompatibilis QNAP NAS vagy Windows / Linux rendszerrel rendelkező PC-re és a munkaállomásra egyaránt, az M.2 SSD bővítőhelyek (külön megvásárolható M.2 SSD) és a 10GBASE-T Multi-Gigabit (10G/5G/2,5G/1G/100M) csatlakoztatásához az alkalmazás teljesítményének növelése érdekében.

„A QM2 kártyák gazdaságos lehetőséget biztosítanak a felhasználók számára a rendszer teljesítményének növelésére” – mondta Dan Lin, a QNAP termékmenedzsere, hozzátéve: „Az M.2 SSD és 10GbE csatlakozás egyetlen kártyán egyaránt lehetővé teszi, hogy a felhasználók jobb hozzáférési időt és hálózati csatlakozást érjenek el nagy beruházási igények nélkül, így alkalmazkodva a növekvő sávszélesség-igényes alkalmazásokhoz a modern IT-környezetben.”

Az innovatív QM2 kártyák M.2 SSD hőérzékelőkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a valós idejű hőmérséklet-felügyeletet, és egy csendes hűtőmodult tartalmaznak (hűtőborda és intelligens ventilátor) a túlmelegedés minimalizálása és a nagy teljesítmény biztosítása érdekében. A SATA-hoz képest a PCIe alapú QM2 kártyák nagyobb sávszélességet biztosítanak a maximális teljesítmény eléréért. Az új QM2 modellek két M.2 SSD-t támogatnak, így az SSD gyorsítótár nagyobb tárolási kapacitással rendelkezik az IOPS-igényes alkalmazások optimalizálásához, lehetővé téve a QNAP NAS-ban a többszintű tárolást annak hatékonyságának optimalizálásához, valamint a RAID 0/RAID 1 támogatásához a teljesítmény kiegyensúlyozásához és az adatvédelemhez.

Ad
Scroll to top