Egyéb

Új tápegységeket mutatott be a Cooler Master

A Computex 2019 alkalmával nem csak új számítógépházait és gamer perifériáit, hanem legújabb tápegységeit is megmutatta a Cooler Master, mely a tápok piacán itthon is igen elismert szereplő. A vállalat új koncepciókat és hamarosan megjelenő konkrétumokat is hozott magával.

TEP és XG szériák

Az idei Computex-re a XG széria személyében egy titokban fejlesztett, még soha be nem mutatott szériát is leleplezett a vállalat, mely jelenleg a végső prototípus stádiumában van. Az XG családon belül három szériát dobhatnak piacra az első körben, valamikor 2019 végén, 2020 első felében, melyek az XG Gold Essential, XG Gold Advanced és XG Gold Plus neveket viselik majd. Specifikus információkat még nem kaptunk a tápokról, ahogy a TEP szériáról sem, így a végső bejelentés is tartogat majd meglepetéseket.

Project Fanless

A tápegységek zajára kevesebben panaszkodnak, mint a hűtőkére, de mégiscsak a legtöbb táp esetében egy komoly ventilátorra szükség van a megfelelő hőmérséklet megtartásához. Egy ideje már vannak ventilátor nélküli megoldások a piacon, de jelenleg 600 Wattos a legerősebb ilyen modell, amit sokan kevésnek tarthatnak egy izmosabb konfigurációhoz.

A vállalat a Computexen jelentette be, hogy idén már lesz egy 650 Wattos, ventilátor nélküli megoldásuk, illetve fejlesztenek egy olyan 1000 Wattos tápot, mely ugyan rendelkezik majd ventilátorral, ám azt személyre lehet majd szabni. Hogy ez pontosan mit jelent, arra még csak tippelni tudunk, így ezen a téren is további meglepetést tartogatnak az idei évre.

MWE White és MWE Bronze

A végére azért már kézzelfogható újdonságokról is be tudunk számolni, hiszen bemutatkozott a frissített MWE White és MWE Bronze széria, melyek igazából a vállalat hatékony és modern belépői a piacon. Ezek a megoldások számos erősségben jelennek meg a piacon a következő hetekben, áruk nagyjából 40 és 80 dollár között mozog majd.

Ad
Scroll to top