Egyéb

Bemutatkozott a Genesis Titan 550-es család

Genesis kezdetek óta arra törekszik, hogy megfizethető és jól használható kiegészítőkkel lássa el a játékosokat, nemrég pedig egy új családot indított útjára a Titan széria személyében, melyben számítógépházak kaptak helyet. A perifériák mellett ugyanis minden játékosnak szüksége van egy minőségi számítógépre, melynek hardverei igen drágák lehetnek, így sokan a házon spórolnak. Akik mégis jól szellőző, halk és szép házra vágynak megfizethető áron, jól járnak a Titan 550 és Titan 550 Plus modellekkel.

Külső 
Mindkét modell porszórt acél bevonatot és fekete színt kapott, míg a külső vonásokat tekintve letisztult, mégis karakteres összképet kapunk. A Titan 550 egy kis ablakkal enged betekintést az igényesen elrendezhető belsőbe, míg a Titan 550 Plus esetében egy egész oldalas akril ablakról beszélhetünk. Az I/O panel a házak tetejére került a könnyebb elérhetőség érdekében és az USB 3.0, USB 2.0, valamint jack-csatlakozó mellett két ventilátor kontroller is felvonultat.
Belső 
Az újdonságokban az ATX méretű megoldások mellett a Micro-ATX és Mini-ITX alaplapok is kényelmes otthonra lelnek . A Titan 550 esetében két darab előre telepített, 12 centiméteres ventilátort kapnak a vásárlók (elől-hátul), míg a Titan 550 Plus-hoz négy darab jár. A házakba akár vízhűtést is lehet telepíteni 24 centiméteres radiátorral, míg a processzorhűtő magassága 16 centiméter is lehet. A belsőt természetesen úgy alakítottuk ki, hogy a hardveres összeállítástól függően variálható legyen, illetve a kábeleket is könnyen el lehessen tüntetni a letisztultabb végeredmény érdekében.
Belső
Mindkét újdonság elérhető már a hazai piacon, méghozzá két év garanciával. A Titan 550 13 500 Ft-os ajánlott árat kapott, míg a Titan 550 Plus 15 500 Ft-os árcédulával került piacra.
Ad
Scroll to top