Egyéb

Audictus Dynamo: Zene a strandon

A zene manapság már mindenhová elkíséri az embereket, nyáron pedig különösen fontos, hogy egy kitartó és strapabíró hangszóróval vágjunk neki a kalandoknak. Az Audictus erre a célra fejlesztette ki a Dynamo-t, mely egy stílusos, egyszerűen használható és megfizethető vezeték nélküli hangszóró.

Kiváló hangzás

Legyen szó zenehallgatásról vagy telefonálásról, az Audcitus Dynamo vezeték nélküli hangszóró mindig tiszta és valós hangzást biztosít. Az 5 wattos teljesítmény mellé dedikált hangerőszabályzó is került a termékre, a végeredmény pedig egy minden szituációban kellően hangos és szórakoztató társ.

Mindig veled

A kiváló minőségű zenét mindig magunk mellett akarjuk tudni. A mindössze 251 grammos Dynamo számára nem létezik lehetetlen szituáció. Kalandozás a városban? Külföldi nyaralás? Vagy éppen medencés buli? Az ütésálló gumiház és az IPX7-es vízállóság (30 perc legfeljebb 1 méter mélységig) garantálja, hogy bárhová magaddal tudod vinni, miközben az 1300mAh-s akkumulátor 7 órás lejátszási időt biztosít, vagyis a buli végéig szólhat a zene.

Lehetőségek tárháza

Az Audictus Dynamo nem csak Bluetooth segítségével tud csatlakozni szórakoztató eszközeinkhez, hanem a vezeték nélküli lehetőségeket bővíti az NFC megléte, míg a hagyományos, 3,5mm-es jack-csatlakozás sem maradhatott el.

Az Audcitus Achiever már 9000 Ft környékén elérhető a hazai boltokban.

Ad
Scroll to top