Egyéb

Kevesebb mint 1 kg az új 15 hüvelykes Acer Swift 5

Az Acer bejelentette az új Swift 5 noteszgépet, amely olyan felhasználók számára készült, akik a kiváló hordozhatóságot, szilárd teljesítménnyel és stílussal ötvöznék.

15 hüvelykes kijelzővel az elegáns ház kevesebb, mint 1 kg-ot nyom, ideális azoknak, akik mindig úton vannak. A Swift 5 a Windows 10 operációs rendszerével működik, és rendkívüli teljesítményt és akkumulátoros élettartamot biztosít, amely akár egy munkanapon keresztül is kitart.

„Nagyszerű visszajelzéseket kaptunk az Acer elképesztően könnyű 14 hüvelykes Swift 5 laptopjáról, ezért határoztuk el, hogy tovább bővítjük a portfóliót egy 15,6 hüvelykes modellel. A súlyt sikerült az 1 kg-os határ alatt tartani, az ultrakeskeny káva és egy kissé nagyobb ház használata mellett.”

A Swift 5 Full HD IPS 1 érintőképernyője rendkívül keskeny, 5,87 mm-es kávával rendelkezik, így hihetetlen, 87,6%-os képernyő lefedettséget nyújt, ezzel maximalizálva a megtekintési élményt. A Swift 5 az Acer Color Intelligence  technológiával rendelkezik, amely dinamikusan igazítja a gamma és a telítettség valós idejű beállítását, optimalizálja a képernyő színét és fényességét, villanások vagy túltelítettség nélkül, miközben az Acer BluelightShield technológia lehetővé teszi a képernyő kék fényének kibocsátásának csökkentését.

A Swift 5 fejlett anyagokból készült, beleértve az ultrakönnyű magnézium-lítium ötvözeteket a felső és az alsó fedél esetében, valamint magnézium-alumínium ötvözeteket, amelyek a 2 merevítésnél a tartósság növelésére szolgálnak. A LED-es háttérvilágítású billentyűzetnek köszönhetően a felhasználók egész nap és éjjel is hatékonyan dolgozhatnak.

A legújabb Intel  processzorok segítségével az Acer Swift 5 kivételesen gyors és reszponzív élményt nyújt az akár egy teljes napon keresztül használható akkumulátorával. A Swift 5 az Intel Wireless-AC 9560 2×2 802.11ac vezeték nélküli technológiát használja, amely gigabites teljesítményt nyújt, ezzel fokozza a streaming, megosztás, konferencia és játékélményt.

Az akár 1 TB SSD tároló, valamint a 16 GB DDR4 memória a rendszert gyorssá és könnyen irányíthatóvá teszik, míg a kapcsolatról egy USB 3.1 Type-C Gen 2 (10 Gbit/s adatátvitel, töltés és kijelző kimenet), két USB 3.1 Type-A (egyik kikapcsolt állapotban is képes tölteni eszközünket), egy HDMI port és egy SD kártyaolvasó gondoskodik. A Swift 5 támogatja a Windows Hello-t egy ujjlenyomat-olvasó segítségével, így a felhasználók gyorsabban és biztonságosan tudnak bejelentkezni fiókjaikba.

Ad
Scroll to top