Egyéb

uGo Thunder – Távirányítós motorcsónak

Manapság nem csak a fiatalok szeretnek távirányítós járművekkel szórakozni, hiszen egyre komolyabb teljesítményt és egyre több tudást tudnak felvonultatni ezek az eszközök.

A legtöbbek ilyenkor valamilyen drónra vagy talán RC Autóra gondolnak, de az uGo kínálatában a víz szerelmesei is megtalálják a számukra megfelelő játékszert.

Az időjárás szerencsére megengedi, hogy három évszakban is bevethető legyen a Thunder, hiszen nem feltétlenül kell hozzá nyári napsütés, egy szép tavaszi vagy őszi napon is kivihetjük a legközelebbi vízpartra. A sötétkék színben elérhető motorcsónakot a versenyhajókról mintázták, ezt a DNS-t pedig nem csak a dizájnban hordozza magával a Thunder. A végsebessége ugyanis eléri a 25 km/h-t, ami nem csak látványos, hanem rendkívül kihívó is lehet. Szerencsére kompakt és könnyű eszközről van szó, így nem foglal majd sok helyet a kiránduláshoz szükséges kiegészítők mellett. (35.2 x 9.2 x 9 cm).

A tervezés során a sebesség mellett a stabilitást és a mozgást is figyelembe vették a tervezők, a motort pedig a víz is hűti, így időtálló megoldásról beszélhetünk. A távirányító 150 méteres hatótávon belül képes kézben tartani a csónakot, ami bőséges szabadságot biztosít az irányítónak. A beépített LCD kijelzőn a legfontosabb adatok is megjelennek és folyamatosan tudatja velünk, hogy mennyi töltöttség maradt az akkumulátorban.

Ad
Scroll to top