Gaming

Razer klasszikusok térnek vissza pénztárcabarát formában

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon három új játék-perifériát jelentett be, amelyekkel legnépszerűbb termékcsaládjait bővíti. A BlackWidow billentyűzet, a Kraken mikrofonos fejhallgató és a Basilisk Essential egér a Razer legjobb ár-érték arányú gamer perifériái közé tartoznak, és minden megvan bennük, amire egy játékosnak csak szüksége lehet.

RAZER BLACKWIDOW

A Razer BlackWidow billentyűzet a Razer legkelendőbb billentyűzetcsaládjának legújabb tagja. A csúcsmodell BlackWidow Elite számos funkcióját felvonultató BlackWidow a Razer kiváló tapintási élményt nyújtó, kattogó hangú zöld mechanikus kapcsolóival (Green Mechanical Switch) van felszerelve.

A Razer által kifejezetten játékra tervezett zöld mechanikus kapcsoló jól tapintható ütközésével, jellegzetes kattanó hangjával, valamint optimalizált működtetési és reset pontjaival kategóriájának legjobb játék- és gépelési élményét nyújtja. A Razer továbbfejlesztett duplafalú kapcsoló kialakítása minimálisra csökkenti a bizonytalan billentyűmozgást, miközben megnöveli a pontosságot és az érzékenységet. Minden egyes billentyű akár 80 millió leütéses névleges élettartammal bír.

A BlackWidow rendelkezik a Razer Chroma technológiájával, amely a Razer Synapse 3 által vezérelve 16,8 millió színű, egyedi világítást tesz lehetővé minden egyes billentyű esetében. A Razer Hypershift révén minden egyes billentyű makrógomb is lehet, de a Razer Synapse 3 segítségével akár másodlagos funkciók is rendelhetőek hozzájuk. A Razer BlackWidow az eszközön található hibrid memóriával és felhő-tárhellyel is rendelkezik, így lehetővé teszi a személyre szabott beállítások (például a világítási profilok, a definiált billentyűparancsok és a makrók) megőrzését akkor is, ha több különböző számítógéppel használod az eszközt.

RAZER KRAKEN

Az új Razer Kraken a népszerű Kraken Pro V2 utódja. A csúcsmodell Kraken Tournament Edition designját és hardveres jellemzőit átvevő Kraken nagy, 50 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amelyek tiszta, erőteljes hangzást biztosítanak, miközben a továbbfejlesztett, visszahúzható mikrofon a kristálytiszta csapat-kommunikáció érdekében még jobban kizárja a háttérzajokat.

A hosszan tartó kényelmet a vastagabb párnázottságú fejpántok, illetve a hűtőzselével töltött teljes fülpárnák garantálják. A fülkagyló párnázása a füllel érintkező felületen egy nedvszívó, légáteresztő anyagból készül, a tökéletes kényelmet pedig a hűtőzseléréteg és a habrétegbe rejtett szemüvegszár-csatornák biztosítják.

Az inline némítással és a hangerőszabályzókkal a 3. generációs Razer Kraken a Razer eddigi legsokoldalúbb cross-platform mikrofonos fejhallgatója.

A Kraken emellett Quartz Pink kiadásban, valamint a Razer Kraken for Console termék

RAZER BASILISK ESSENTIAL

A Razer Basilisk Essential megőrizte az eredeti Razer Basilisk egyedülálló, jobbkezes ergonomikus kialakítását, emellett pedig összesen 7 darab, szabadon konfigurálható gombbal rendelkezik, amelyek a Razer – akár 20 millió kattintásos élettartamot biztosító – mechanikus egérkapcsolóit használják.

Az egyedülálló, hüvelykujjal működtethető többfunkciós „DPI-kuplung” gomb – amely az eredeti Basilisk díjnyertes jellemzője volt – a játékos igényeinek megfelelően bármilyen funkcióra beprogramozható, legyen szó akár a mesterlövészkedéshez szükséges gyors DPI-váltásról, egy fegyver- vagy varázslat gyorsbillentyűjéről, push-to-talk parancsokról, vagy épp a sprinteléshez, gyógyításhoz vagy guggoláshoz szükséges lenyomva tartásról.

A gamer minőségű, natív 6400 DPI-s optikai érzékelővel felszerelt Razer Basilisk Essential is megkapta a Razer Chroma funkcióit, így a Razer Synapse 3-on keresztül 16,8 millió színvariációval, valamint számos fényhatással szabható testre.

Ad
Scroll to top