Gaming

A Cooler Master Bemutatja az Aimpad technológiával szerelt MK850 billentyűzetet

A piacvezető játékos periféria és komponens gyártó Cooler Master a mai napon bemutatja az új analóg mechanikus játékosoknak szánt billentyűzetét, az MK850-et.

“Az MK850 a világ első mechanikus billentyűzete, amelyik olyan Cherry MX kapcsolókat használ, amelyek érzékelik milyen mélyen nyomod le az adott gombot,” mondta el Lance Madsen, az Aimpad főmérnöke. “Semmihez sem fogható irányítást biztosít, a legigényesebb PC játékok esetében is.”

“Azért akartuk bevezetni az Aimpad technológiát, hogy a játékosoknak egy újabb eszközt, valamint egy újabb innovációt adhassunk,” mondta Bryant Nguyen, periféria üzletág vezető. “

Az MK850-et az különbözteti meg a hasonló technológiáktól, hogy az egyetlen olyan analóg billentyűzet, ami értékes Cherry MX kapcsolókat használ, amelyek érzékelik a teljes 4mm-es távolságot egy billentyű lenyomásakor, ellentétben a vetélytársakéval, amelyek csak 2mm-es távolságot képesek érzékelni és nem Cherry MX kapcsolókat használnak.

Az Aimpad technológiával szerelt MK850 olyan pontos irányíthatóságot biztosít, mint amilyennel joystickok, kormányok és kontrollerek esetében találkozhatunk és lehetővé teszik az analóg irányítást digitális jeleket használva. A felhasználó szabályozhatja segítségével a sebességet, irányváltoztatást, ereszkedést, mászást és a gördülést. Vezetést igénylő játékok esetén az Aimpad™ használható arra, hogy egyenletesen kanyarodjunk, vagy nagyobb sebességgel vehessünk be kanyarokat oly módon, hogy egyszerűen szabályozzuk a billentyűlenyomás mélységét.

Az MK850 eltávolítható csuklótámasszal kerül forgalomba, amely biztosítja a folyamatos, kényelmes kéztartást, valamint két programozható precíziós görgető kerék, öt dedikált makró gomb 5 szinttel és négy profillal, eltávolítható USB Type-C kábellel, dedikált multimédia gombokkal, RGB megvilágítással és felül alumínium takaróval érkezik. Az MK850 teljes mértékben programozható a Cooler Master könnyen használható szoftvere segítségével.

Az MK850 2019 március közepétől válik elérhetővé a viszonteladó partnereknél, 63 900 forintos ajánlott végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top