Gaming

Genesis Radium 600 – Komplett mikrofoncsomag streamerek számára

A Radium 600 kifejezetten a játékosok, streamerek igényei szerint let felépítve, így nem csak kristálytiszta kommunikációt, hanem professzionális beállítási lehetőségeket és igazi stúdió minőséget kínál.

Komplett csomag streamereknek

Szeretnél te is a következő szintre lépni a YouTube csatornáddal vagy az élő streamjeiddel? A Genesis Radium 600 ehhez tökéletes társ lesz, hiszen egy csomagban kínál mindent, ami a kiváló kommunikációhoz és hangminőséghez kell. A praktikus hordtáskában ugyanis a stúdió minőségű mikrofon mellett egy asztali állványt, szélfogót és pop filtert is találtok.

Mindenki hallani fog

A Radium 600 kiváló minőségű hangrögzítést tesz lehetővé. A kondenzátor mikrofon úgy lett kialakítva, hogy a felé irányuló hangokat tökéletes minőségben továbbítsa és közben kiszűrje a zavaró hangokat, zajokat. A kardioid polarizációnak köszönhetően tényleg egyediek lehetünk a hangzás terén is, így nem csak a játékstílusunkkal vonhatjuk magunkra a nézők figyelmét.

Teljes irányítás

A kiváló hangminőség még nem minden. A Radium 600 számos kényelmi funkcióval és praktikus beállítási lehetőséggel rendelkezik. A beépített némító gomb például azonnal lenémítja a mikrofont, mely egy bejövő hívásnál vagy valami váratlan esetnél mindig jó ha kéznél van. Természetesen állítható a mikrofon érzékenysége is, illetve a 3,5mm-es jack-csatlakozásnak köszönhetően a visszahallgatás is megoldott, melynek hangerejét szintén magáról a termékről állíthatjuk.

Elérhetőség és Ár

A Genesis Radium 600 már elérhető a hazai boltokban, méghozzá 2 év garancia mellett 33 000 Ft körüli áron. Ezzel egy kiváló ajánlat, hiszen a kiváló mikrofon mellett akár több tízezer forintot is spórolhatunk a hozzá adott kiegészítőknek hála.

Ad
Scroll to top