Gaming

Alakítható kijelzővel érkezik az Acer Triton 900

Az Acer két új gaming notebookot mutatott be a CES 2019 alkalmával, a Predator Triton 900-at, amely egy teljesítményre kihegyezett, vékony dizájnra összpontosító eszköz, alakítható kijelzővel. A Predator Triton 500 egy teljes fémházas erőmű, és mindössze 17.9 mm vékony. Mindkét gaming notebook új, funkcionális dizájnt hordoz, és teljesítményben nem marad alul a hasonló paramtérekkel bíró gaming desktop konfigurációkkal szemben.

“Az volt a célunk, hogy olyan gaming notebookokat fejlesszünk, amelyeknél előtérbe kerül a dizájn, úgy, hogy a teljesítmény is kifejezetten meggyőző” – fogalmazott Jerry Hou, az Acer konzumer notebook és IT termék-üzletágának első embere. Hozzátette: “A Predator Triton 900-zal megkapják a felhasználók az alakítható kijelző-élményt, a Triton 500 pedig rendkívül vékony és a dizájnra összpontosít a teljesítmény mellett. Mindkét termék új szintekre emeli a gyakorlati felhasznlás fogalmát.”

“Az új GeForce RTX GPU-ink hihetetlen és lenyűgöző gaming élményt nyújtanak” – mondta Tim Bender, az NVIDIA konzumer sales vezetője. “Lélegzetelállító  technológiákkal hozzuk az áttörést, mint például a valós idejű real tracing, valamint a legújabb generációs ultragyors GDDR6 memóriák – nagyon izgatottak vagyunk, és kíváncsian várjuk, hogyan tud segíteni az új GeForce RTX 2080 Ti az Acer-nek az igazi gaming élmény és teljesítményre koncentráló megoldások létrehozásában.” – tette hozzá.

A Predator Triton 900 és 500 egyaránt tartalmazzák az Acer fejlett hűtésrendszerét, melynek szerves része az AeroBlade 3D fémventillátor-technológia, Coolboost opcióval kiegészítve. Mindez lehetővé teszi, hogy a notebookok hűvösek maradjanak, még hosszantartó játék esetén is.

Predator Triton 900

A Predator Triton 900 egy olyan gaming notebook, amely teljesen új megközelítések alapján készült. CNC-megmunkálással legyártott Ezel Aero Hinge-t kapott, mely által a kijelző könnyedén alakítható. A felhasználók négy mód közül tudnak választani: a Display mód a legalkalmasabb arra, hogy a játékmenetet megosszák  a barátokkal. Az Ezel mód segít könnyedebbé tenni az érintőkijelzőre  optimalizált játékok használatát, a notebook mód a hagyományos gaminget jelenti, míg a stand mód a Triton 900-at tabletté alakítja pillanatok leforgása alatt. Mindezeken felül az eszköz lenyűgözően vékony, mindössze 23.75 milliméter.

A Triton 900 a legújabb NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU-t kapta meg, hozzá 4K IPS kijelzőt, NVIDIA G-SYNC technológiával. Így máris jól látható, hogy a notebook elhozza a gamereknek az osztályelső, kategóriájában verhetetlen gaming élményt. Akár nyolcadik generációs Intel Core i7 processzorral, NVMe PCIe RAID 0 SSD-vel, és akár 32 GB DDR4 RAM-mal is rendelhető, így a gamerek a legújabb játékokkal játszhatnak kompromisszumoktól mentesen. Mindehhez hozzájön még a Waves Maxx technológia, beleértve a Waves Nx mozgáskövetőt is. S hab a tortán, hogy a Triton 900 hiperrealisztikus 3D audioélményt is képes biztosítani.

Predator Triton 500

A Predator Triton 500 egy erőteljes gaming notebook, amely mindössze 17.9 mm vékony, és 1.9 kilogramm. A kilakítás rendkívül ellenálló, a burkolat fémből készült, a keskeny keret 6.3 mm, így nem meglepő a 81 százalékos gépház-képernyő  arány. A messzemenően vékony Triton 500 könnyedén elfér egy hátizsákban vagy egy aktatáskában, de amint bekapcsoljuk, igazi gaming erőművé válik. Akár 8 óra akkumulátor-üzemidő is elérhető, így a felhasználók menet közben, távol otthonuktól, utazás közben is játszhatnak kedvenc játékaikkal.

A Predator Triton 500-hoz akár NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU-t is lehet konfigurálni, nyolcadik generációs Intel Core i7 processzorokkal, NVMe PCIe RAID 0 SSD-vel, akár 32 GB DDR4 RAM-mal. Az eszköz GPU-ja túlhajtható és VR-kompatibilis, így a felhasználók a legfrissebb, legütősebb játékokkal játszhatnak. A 15.6” 300 nites FHD IPS kijelző 144Hz-es frissítéssel rendelkezik (3 ms), ezáltal, s az NVIDIA G-SYNC technológiájával a játékok életre kelnek.

PredatorSense app

Még ebben az évben elérhető less a PredatorSense mobilalkalmazás, amely teljes irányítást garantál a Predator PC felett okostelefonról. Az app segítségével beállításokat eszközölhetünk, overclockolhatunk,  ventilátor sebességet állíthatunk, a megvilágítást, fényeket állíthatjuk, de az audiómódok közt is válthatunk.

A Triton 900 Predator RGB Assault-ot is tartalmaz, ez egy app a League of Legends játékosoknak.

Ad
Scroll to top