Gaming

A Cooler Master Új Gaming Headseteket Jelent Be: MH751 és MH752

A piacvezetők között számon tartott, játékos periféria és számítógép komponens tervező és gyártó Cooler Master, a mai napon bejelenti az audió család két új tagját, az MH751 és MH752 headseteket.

“Olyan headsetet szerettünk volna létrehozni, amelyik a hangminőségre, a mikrofon minőségére, és a kényelemre helyezi a hangsúlyt. Az MH751és MH752 ezeknek az elképzeléseknek az eredményei. Mindkettő habkönnyű, és akár órákon keresztül is viselhető, és szinte minden felhasználási módhoz kiváló hangzást biztosít.” mondta el Bryant Nguyen, a periféria üzletág vezetője.

Az MH751 headset kiemelkedő hangminőséget és kényelmet biztosít, miközben erős és tartós is a rugalmas kialakításának köszönhetően. A műbőr fülpárnák jó zajcsökkentést és megfelelő kényelmet biztosítanak akár hosszabb játékos periódusok alatt is. A 40mm neodymium driverek teljes, jól kiegyensúlyozott hangzást adnak, míg az eltávolítható mikrofon a kristálytiszta kommunikációért felel.

Az MH752 játékos headset prémium hangminőségét a 40mm neodymium driverek és a beépített USB DAC, virtuális 7.1 csatornás surround hangzásnak köszönheti. Így a felhasználó képes less a hangok irányát megállapítani és a leghalkabb lépéseket is időben meghallani. Ez a könnyű headset ugyanolyan komfortot biztosít mint az MH751. A felhasználók további beállításokat is eszközölhetnek az MH752-n, a könnyen használható szoftver segítségével. Mindkét headset eltávolítható kábellel és smart lock rendszerrel kerül forgalomba. Forgatható kialakítású fülrészeket és bársony hordtáskát is kapnak a könnyű tárolásért és hordozhatóságért. Az MH751 és MH752 multi-platform kompatibilisek; választható 3.5mm jack és USB a PC-hez való csatlakoztatáshoz, konzolokhoz és mobil eszközökhöz.

Az MH751 és MH752 november közepén válik elérhetővé az európai viszonteladóknál 26 900 és 33 900 forintos bruttó ajánlott végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top