Egyéb

Az Acer Nitro Series asztali számítógépek és monitorok teljesítik a játékosok gyorsaság iránti igényét

Az Acer nemrég bemutatta az új Nitro Series gaming asztali PC-ket és monitorokat, amelyek kibővítik a Nitro termékcsaládot, amely kifejezetten az alkalmi játékosoknak kínál tökéletes megoldást megfizethető áron.

Az új Acer Nitro 50 Series asztali számítógépek és a Nitro VG0 és RG0 sorozatú monitorok egyszerűen kezelik az nagy feldolgozási igényeket és grafikai követelményeket mind a tartalom helyrehozásánál, mind pedig a fogyasztásnál.

Acer Nitro 50 asztali számítógépek

Az Acer megalkotta a Nitro 50 Series-et azok számára, akik a feldolgozóerőt és képességeket keresik, melyeket csak egy asztali PC nyújthat. Ezek a teljesítménycentrikus PC-k 8. Gen Intel Core  processzorokkal és akár NVIDIA  GeForce  GTX 1070 grafikus kártyával is felszerelhetők, így kiváló teljesítményt nyújtanak a VGA-intenzív feladatokhoz, beleértve a játékokat is. Kiemelkedő 4K felbontású látványt nyújtanak, és akár négy kijelzőt is támogathatnak 2 egyidejűleg a magával ragadó játékélményért.

Az akár 3 TB-os merevlemezzel és 512 GB-os SSD- vel sohasem fogynak ki a tárhelyből. Kényelmes vezeték nélküli töltőállomással a felhasználók a Qi-képes készülékeiket feltölthetik és készenlétben tarthatják azokat. Hovatovább, a Nitro 50 sorozat feltűnő és élekkel határolt, a páncélzat ihlette házat kapott, előlapján LED-es világítással, amely baljós vörös fényt bocsát ki. Végül a Nitro 50 asztali gépek optimalizálják a hálózati sebességet játék, böngészés és streaming feladatokhoz a Realtek Dragon LAN-on keresztül. A teljesen magával ragadó 2 szórakoztatáshoz, vagy a játékélmény szem kápráztató sztereoszkopikus élményhez mindössze csatlakoztatnunk kel a Nitro 50 deszktopot egy Acer Nitro VG0 vagy RG0 monitorhoz.

Nitro VG0 és RG0 sorozatú monitorok

Ezek az új IPS 3 monitorok az AMD Radeon FreeSync  technológiával tökéletesen kielégítik a játékosok gyorsaság iránti igényeit, gyorsabb válaszidővel rendelkeznek, mely akár 1ms is lehet, így sima játékmenetet garantálnak megszakadások nélkül. Az Acer Nitro VG0 sorozat 27, 23,8 és 21,5 hüvelykes panelekkel érhetők el, amelyek élethű színt és 4K UHD, WQHD vagy Full HD felbontást biztosítanak. Az ultra-vékony Acer Nitro RG0 sorozat keskeny, 27 mm vékony profillal büszkélkedhet, a 27 és 23,8 hüvelykes modellek esetében. Mindkét modell kifinomult, de funkcionális designt kapott, amely 2018-ban megkapta a Red Dot Design Awards díjat.

Az AMD Radeon FreeSync-vel büszkélkedve, az új Nitro monitor képfrissítése szinkronizálható a grafikus kártyáéval, így kiküszöbölhetők a villanások, minimalizálhatók a kimaradások, ezáltal simább lesz a játékmenet. Az Integrált Visual Response Boost ™ (VRB) csökkenti a homályosságot a gyorsan mozgó képeken, hogy elérje a legjobb hatást, ami 1ms MPRT, valamint az akár 144 Hz- es frissítési sebességet. Az integrált 6-tengelyes színbeállítás lehetővé teszi, hogy tökéletesen hozzáállítsuk a színekhez, a színárnyalathoz és a telítettséghez, miközben a beépített fekete erősítés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy 11 fekete fokozat közül választhassanak a vizuális előnyök optimalizálása érdekében és pontosan azonosíthassák az ellenfelet, vagy tökéletesen vezessenek végig egy meghatározott nyomvonalon a versenypályán.

Az új 1920x1080p 75Hz felbontású Nitro RG0 sorozat kiváló vizuális részleteket kínál, és tökéletes a 1080p Full HD játék, multimédia és termelékenységi alkalmazásokhoz, beleértve a Blu-ray konzol játékokat és a szélesképernyős filmvetítést. Az IPS panelek akár 178 fokos vízszintes és függőleges szögben is pontos képet nyújtanak. Az optimális látószög érdekében a monitorok -5 és 20 fok között billenthetők [-5 és 15 fok között az RG0 sorozatnál]. Az NTSC szabvány 72 százalékát lefedi és 250 cd/m 2 fényerővel rendelkezik, az Acer Nitro monitorok élénk színeket és képeket hoznak létre. Két 2W-os sztereó hangszóró biztosítja a hangminőséget, a HDMI, a VGA és a DisplayPort csatlakozókkal a számítógépek széles választékához csatlakozhatunk, mindezt pedig változatos hanghatások támogatásával.

Az integrált Acer Game Mode nyolc előre beállított megjelenítési móddal rendelkezik, amelyek a megjelenített tartalom típusától függően optimalizálják a képeket. A megjelenítési módok közé 3 tartoznak az akció, verseny, sport, felhasználói, standard, ECO, grafika és film. A beállítás könnyen elérhető a gyorsbillentyűvel, vagy az OSD (On Screen Display) menüben. A Flickerless, BlueLightShield, ComfyView és az alacsony fényerejű technológiákkal rendelkező Acer VisionCare a hosszú játékidő alatt kényelmesebbé teszi az élményt. VESA felfogatásnak köszönhetően a monitorokat felszerelhetjük a falra, hogy szabaddá tegyük az asztalunkat, így több hely marad a játékoknak, egereknek és még sok egyébnek. Ezenkívül a ZeroFrame kialakítás maximalizálja a megtekintési területet és támogatja a zökkenőmentes többmonitoros beállításokat.

Ad
Scroll to top