Egyéb

Mobil életmódhoz: Az AOC bemutatja új hordozható USB-C monitorát

Az AOC bemutatja az új, hordozható USB-C monitorját. A 15,6 hüvelykes IPS monitor Full HD felbontással (1920×1080 pixel) és képernyőtartóként is funkcionáló intelligens burkolattal rendelkezik, amely mind a vízszintes, mind pedig a függőleges elrendezést lehetővé teszi.

A képernyő specialista AOC vállalat bemutatja USB-C csatlakozóval rendelkező, új hordozható monitorát. Mobil munkával vagy életstílussal rendelkezik, de a laptop képernyőjénél jobb monitorra van szüksége? A megoldás az I1601FWUX modell, amely 15,6 hüvelykes (39,6 cm) FHD felbontású (1920 x 1080 pixel) IPS képernyővel rendelkezik. A monitorhoz tartozó intelligens burkolat mind függőleges, mind vízszintes helyzetben paneltartóként szolgál, és a beépített automatikus forgatási funkcióval a kép a megfelelő helyzetbe forgatható. Stílusos dizájnjával, csupán 8,5 mm-es vastagságával és 800 g-os súlyával a monitor bármilyen táskába kényelmesen belefér. Elegáns, stílusos, hordozható megoldás amely egyszerűen bővíti ki képernyőjének méretét: Az I1601FWUX modell Európában 2018 májusától lesz kapható.

Nagyobb látómező – bárhová is vigyen az útja

Nem elégedett laptopja képernyőjének méretével és növelni kívánja a megjelenítési területet? Bemutatót kell tartania potenciális ügyfeleinek és nem kívánja, hogy a válla felett kelljen nézniük a képernyőt? Vagy be kívánja fejezni táblázatkezelési munkáját miközben vonaton vagy repülőgépen utazik? A lehetőségek végtelenek; az AOC a legújabb USB-C technológiával látta el legelegánsabb, ultravékony hordozható képernyőjét: az I1601FWUX modellt.

Az I1601FWUX mind a jelcsatlakozáshoz, mind az áramellátáshoz C-típusú USB csatlakozót alkalmaz. A régebbi USB tápellátással bíró monitorok helyett az USB-C port egy kábelben integrálja a kiváló minőségű DisplayPort jelet és a tápcsatlakozást, csökkentve ezzel a rendezetlenül futó kábelek hatását és valódi mobil képernyő élményt nyújtva. 15,6 hüvelykes képernyőmérete megfelel a legtöbb multimédia laptop esetében alkalmazott kijelzőméretnek és a tartó magasságának köszönhetően beállítható a laptoppal egy szintbe.

Lélegzetelállító megjelenés

Kompakt méretének köszönhetően az I1601FWUX a legtöbb laptoptáskába befér. A csupán 8,5 mm-es ultravékony monitor mindössze 800 gramm súlyú. Kivéve és felállítva az I1601FWUX prémium öntött fém fekete borításával nyűgözi le szemlélőit, az IPS képernyő 160/160° látószöge pedig egyszerre több néző számára is élénk, egyöntetű képminőséget biztosít. A képernyő el van látva az AOC Low Blue Light funkciójával, amely csökkenti a potenciálisan káros kék fény arányát és ezáltal a felhasználó szemének fáradását, továbbá 220 cd/m² fényerejének köszönhetően éjjel és nappal egyaránt kényelmesen használható.

Praktikus és kényelmes

Az I1601FWUX pixel válaszideje 5 ms GtG, ennek következtében a gyors mozgású akciójelenetek vagy a gyors tempójú játékok is zökkenőmentesen és elmosódások nélkül jelennek meg. A termék intelligens burkolata használton kívül és szállításkor védi a képernyőt. A képernyő használatakor pedig átalakul képernyőtartóvá, amely mind vízszintes, mind függőleges elrendezéshez alkalmas. Az AOC i-Menu szoftverben bekapcsolható Auto-Pivot funkció, amely forgatáskor a képernyő képét automatikusan beállítja az adott elrendezéshez, szintén megkönnyíti a képernyő orientációjának módosítását.

Az AOC I1601FWUX modell várhatóan 2018 májusában lesz elérhető, ajánlott fogyasztói ára: 71 899 forint.

Ad
Scroll to top