Gaming

Vezeték nélkül érkezik a Logitech G305

A vezeték nélküli gamer perifériák piacvezető márkája nemrég bemutatta legújabb fejlesztését, mely barátibb árával még közelebb hozhatja a játékosokhoz a zsinórmentességet.

Azok az idők már elmúltak, amikor egy vezeték nélküli megoldás szemmel láthatóan gyengébben szerepelt a vezetékes riválisainál, ugyanis számos gyártó rendelkezik már kiváló zsinórmentes technológiával. Ezek a termékek azonban rendre igen magas árcédulával érkeznek, de a Logitech legújabb fejlesztése már a barátibb árazásban gondolkodók felé nyit. A nemrég leleplezett Logitech G305 LIGHTSPEED ugyanis 60 dolláros ajánlott árával már egy jóval barátibb modell, miközben a gyártó igazán jól felszerelte.

A kompakt és mindössze 99 grammos újdonság egyetlen AA elemmel működik, méghozzá kétféle hatékonysággal. Ha játékra használjuk és maximális teljesítményre van szükségünk, akkor egyetlennel AA elemmel nagyjából 250 óra folyamatos játékot garantál számunkra csúcsteljesítmény mellett, ami többek között 1ms-os válaszidőt jelent. Ha azonban szörfölésre és munkára használjuk, akkor átválthatunk „Endurance” módba, ami 8ms-os válaszidővel dolgozik és nagyjából 9 hónapra osztja be az egyetlen elem energiáját.

Az egérben a legújabb „HERO” szenzor dolgozik, mely akár 12 000 DPI-re is képes. Az újdonság feketében és fehérben is elérhető lesz.

Ad
Scroll to top