Egyéb

Új Philips monitorok érkeztek az ISE 2018 kiállításon

A Philips  bebizonyítja elkötelezettségét a ragyogó színek, a kitűnő minőségű felbontás és az élvonalbeli technológia mellett az ISE 2018 kiállításon, lehetővé téve a látogatók számára a legújabb képernyő-innovációk felfedezését, amelyek megkönnyítik életüket, valamint hatékonyabbá teszik munkájukat. Az ISE (Integrated Systems Europe) az AV iparág legnagyobb szakmai kiállítása, amely idén 2018. február 6–9. között lesz látogatható.

Szélesebb színtartomány és fényerő az élethű képek érdekében: a hatalmas, kristálytiszta QHD IPS-kijelző teljes színeinek és széles betekintési szögeinek köszönhetően a 328P6AUBREB felhasználói úgy láthatják a teljes képet, hogy egyetlen részletet sem hagynak ki. A HDR támogatással rendelkező képernyő különösen alkalmas a vállalati felhasználásra, egykábeles perifériás dokkolója egyszerűsíti a munkaterület elrendezését és növeli a termelékenységet, az új USB 3.1 C típusú kábel pedig ultragyors adatátvitelt biztosít. A SmartErgoBase megakadályozza, hogy a késő éjszakai irodai munkák károsítsák a szemét és a testtartását: az ergonomikus kialakítás és a LowBlue üzemmód javítja a képernyő előtti munka minőségét.

Egyszerűsített kapcsolat és kristálytiszta IPS-képek: az ISE kiállításon bemutatásra kerülő 241B7QUPBEB ugyancsak ideális választás vállalati használatra. A Philips B sorozatának új darabja USB-C csatlakozóval rendelkezik, amely egyszerű laptopcsatlakozást tesz lehetővé egyetlen kábel révén: gyors adat- és videóátvitel a Full HD IPS kijelzőre és laptoptöltés egyben. A monitor ultravékony kávája maximalizálja a megjelenítési felületet, és különösen ajánlott több kijelzős felállásban történő használatra. A SmartErgoBase lábazat felhasználóbarát ergonomikus beállításokat tesz lehetővé, az EasyRead üzemmód az olvasási élményt a papírról történő olvasáshoz közelíti, a LowBlue üzemmód és a villódzásmentes technológia pedig megnövekedett termelékenységet nyújt, miközben védi a felhasználó szemét.

Tökéletes kijelző minden használatra: a 243V7QJABF képernyőt a funkciók széles skálája teszi ideálissá sokféle típusú felhasználó, különösen az oktatási ágazatban dolgozók számára. A három oldalon keret nélküli IPS 16:9 Full HD kijelző éles, élénk, éltől élig látható képeket jelenít meg, a SmartContrast (a gazdag fekete árnyalatok érdekében) és a SmartImage (a könnyen optimalizált képbeállítások érdekében) lenyűgöző képmegjelenítést biztosít. A villódzásmentes technológia, a LowBlue üzemmód és az EasyRead kevésbé fárasztják a szemet. Ezenkívül a monitor bármilyen térhez képes alkalmazkodni karcsú kialakításának köszönhetően, a beépített hangszórók nem okoznak felfordulást az íróasztalon, a VESA konzol pedig nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé.

Éles képek és fenntartható természetbarát tervezés: az oktatási ágazat számára ugyancsak kiváló képernyő a 241B7QPJKEB modell, amely egyesíti magában a hatékonyságot, az esztétikát és a környezetbarát technológiát. Philips PowerSensor kijelzője minimálisra csökkenti az áramfogyasztást, 85%-ban a fogyasztóktól származó, újrahasznosított műanyag-alapanyagokból készült, PVC- és BFR-mentes házzal, maximális teljesítményt nyújtva a legkisebb környezeti hatással. A beépített sztereó hangszórók a képernyőhöz hasonló magával ragadó élményt nyújtanak, a beépített webkamera pedig egyaránt nyújt kényelmet és védi a magánszférát, mivel szükség esetén bármikor megjeleníthető, utána pedig elrejthető. A telített színekkel és széles betekintési szögekkel rendelkező IPS-technológia, a tökéletes megjelenítést biztosító keskeny káva és a SmartImage könnyen optimalizált előre meghatározott képbeállításai fantasztikussá teszik a monitort. A LowBlue üzemmód, a villódzásmentes technológia és a SmartErgoBase talp nemcsak a termelékenységet, hanem a kényelmet is növeli.

Fejlett kialakítás és lenyűgöző panoráma megjelenítés: a 349X7FJEW modell garantáltan nagy hatást tesz majd a látogatókra: az ultraszéles, 21:9 formátumú, ívelt monitor 100 Hz-es frissítési rátával és AMD FreeSync technológiával büszkélkedik, amelyek együtt tökéletessé teszik ezt a képernyőt a hibátlan grafikus jellemzőket igénylő szakemberek számára. A rendkívüli, 34 hüvelykes kijelzővel és kristálytiszta, 3440 x 1440 képpontos képeivel ez a képernyő egészen biztosan magával ragadó élményt nyújt. A keskeny káva tökéletes megjelenítést biztosít, a MultiView funkció pedig egyidejű aktív duális csatlakozást és megtekintést tesz lehetővé. A könnyen csatlakoztatható és élvezhető képernyő HDMI-kimenete gyors digitális csatlakozást tesz lehetővé, a DisplayPort pedig garantálja a maximális vizuális élményt. Az USB 3.0 gyors adatátvitelt és okostelefon-töltést biztosít, ráadásul a képernyő magassága is állítható a jobb ergonómia érdekében, így igazi örömmé válik a használata.

Ad
Scroll to top