Egyéb

Megújul a MasterCase sorozat

A piacvezető komponens és periféria tervező és gyártó Cooler Master a mai napon bejelenti az újratervezett MasterCase családot, a frissített MasterCase MC sorozatot!

A MasterCase sorozat 2015-ös bemutatásával a Cooler Master új standardot állított fel a külső és belső modularitást illetően. A FreeForm™ moduláris rendszer teljes segítségével a felhasználó maga szabhatja meg a ház kinézetét és funkcionalitását.

Közösségi Visszajelzések
A közösségi visszajelzések alapján a MasterCase MC sorozat további fejlesztéseken esett át, követve az eddigi irányvonalat, így még több szabadságot adva a belső és külső elrendezés személyre szabásához.

Eltávolítható elválasztó tálca és M-Port
A moduláris, továbbfejlesztett keret lehetőséget ad a partíciós tálca és az M-Port áthelyezésére vagy eltávolítására, a felhasználó igényének megfelelően. MasterCase MC500M és MC500Mt modellek gyárilag RGB-s elválasztó tálcával kerülnek forgalomba. Az RGB-s partíciós tálca kiegészítőként is elérhető less, így más modelleknél az acél elválasztó tálca a későbbiekben lecserélhető lesz.

Frissített funkciók
Pluszban minden modell enyhén szürkére színezett edzett üveg oldallappal érkezik, amely mellett az I/O panel is frissítve lett, valamint kábel takaró elemeket is kapott a letisztult kinézetet segítendő. Minden MC sorozatú ház megkapja az előre beszerelhető 360mm-es elülső radiátor beszerelő keretet.

Több, kevesebbért!
Most pedig következzen a legjobb hír, az összes frissítéssel együtt is csökkent az összes modell ára, így többet kapsz a pénzedért.

Árak & Elérhetőség
A MasterCase MC sorozat várhatóan 2018 elején válik elérhetővé, az alábbi ajánltt viszonteladói árakon:
MasterCase MC500 29 900 HUF
MasterCase MC500P 42 990 HUF
MasterCase MC500M 56 790 HUF
MasterCase MC500Mt 66 890 HUF
MasterCase MC600P 42 900 HUF

Ad
Scroll to top