Egyéb

Átjáró a digitális világba: Új Philips monitor USB-dokkolóval

Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitors márka licenc partnere bemutatja új, 24 hüvelykes, USB-dokkolóval ellátott kijelzőjét. A monitor különösen alkalmas a korlátozott kapcsolattal rendelkező ultrabook típusú eszközök, rugalmas munkahelyek és a dinamikus felhasználók esetében. A kijelző videót és audiót továbbít, és csatlakozik az internetre vagy az intranetre – mindezt egyetlen SuperSpeed USB-kábel segítségével. Ezenkívül hozzáférést biztosít a monitorhoz csatlakozó összes perifériás eszköznek egy három USB 3.0-ás porttal rendelkező USB-hub révén.

Átjáró a digitális világba: USB-hub kapcsolódás
Artem Khomenko, a Philips monitors európai termékmenedzsere az MMD-nél elmagyarázza, miért olyan létfontosságú az USB-dokkoló: „A digitális médiaplatformok – pl. az otthoni számítógépek, noteszgépek, okostelefonok és táblagépek – egyre jobban közelednek egymáshoz, és a mobil kapcsolatteremtési lehetőség fontossága egyre nő. Sok üzleti felhasználó számára a kijelző egyetlen egységes platform, amely egy sor eszközről játszik le adatfolyamokat. Az új monitor kiemelkedő csatlakoztathatósága kielégíti ezeket az igényeket.”

A beépített USB 3.0-ás hubot és Ethernetet tartalmazó, B-line terméksorozatba tartozó innovatív 241B7QUPEB monitor lehetővé teszi a felhasználók számára notebookjuk csatlakoztatását, és a tartalom egy nagyobb képernyőre történő könnyű átvitelét.

A perifériás eszközök, mint például egy teljes méretű billentyűzet, egér, külső merevlemez, kamera és USB-meghajtó a monitor USB-hubjához csatlakoztathatók. Ez különösen az ultravékony, kevés saját csatlakozót tartalmazó noteszgépek esetén hasznos. Egy perifériás eszköz csatlakoztatására pedig nem is lesz szükség, ez pedig a hangszóró: a monitor beépített sztereó hangszórókkal rendelkezik, amelyek kiváló hanglejátszási minőséget biztosítanak.

Minőségi megjelenítés a profiknak
A monitor könnyű csatlakoztathatósága nagyszerű képminőséggel párosul: a Full HD (1920 x 1080) felbontás és a pontos színek tisztán és élesen jelenítik meg a vizuális tartalmakat. A fejlett IPS-technológia révén a monitor éles képeket, élénk színeket és rendkívül nagy látószögeket tesz lehetővé.

Elköteleződés a jóllét mellett
A B-line sorozat legújabb, 24 hüvelykes monitora megerősíti az MMD elköteleződését az olyan kijelzők gyártása iránt, amelyek célja nemcsak a fogyasztók támogatása a nagyobb termelékenység elérésében, hanem törekvés a hosszú távú jóllét biztosítására is. A 241B7QUPEB modell egyik funkciója a Philips LowBlue módja, amely intelligens szoftvertechnológia segítségével csökkenti a hosszú távon látáskárosító hatású rövid hullámú kék fényt. Ezenkívül a monitor ergonomikusan állítható állvánnyal is rendelkezik. A SmartErgoBase lehetővé teszi a monitor magasságállítását, 90 fokos forgathatóságát, valamint a pontos dőlésszög és elforgatás beállítását, amely jobb testtartást biztosít ülőmunka során.

És ez nem minden: az új monitor még több funkciót tartalmaz, amelyek segítségével a felhasználók hosszabb ideig élvezhetik a monitor nyújtotta előnyöket – fáradtság nélkül. A monitor Flicker-free villódzásmentes technológiája szabályozza a fényerőt, és csökkenti a villódzást a LED-es háttérvilágítású képernyők kényelmesebb használata érdekében. A SmartImage – a Philips exkluzív élvonalbeli technológiája – elemzi a képernyő tartalmát, és dinamikusan optimalizálja a képek és videók kontrasztját, színtelítettségét és élességét, a lehető legjobb megjelenítési teljesítményt nyújtva.

A Philips 241B7QUPEB B sorozatú monitora 87 369 forint ajánlott fogyasztói áron 2017. júniusától elérhető az üzletekben.

Ad
Scroll to top