Gaming

Az Acer bemutatja teljesen megújult, játékosoknak szánt Nitro 5 notebook palettáját

Az Acer bemutatta új Nitro notebook palettáját, melyet kifejezetten alkalmi játékosoknak fejlesztettek. Először a Nitro család esetében, a Nitro 5 tökéletes egyensúlyt jelent az erőteljes hardveres kiépítés, illetve a masszív, stílusos dizájn területén.

Az Acer számos variációját kínálja a konfigurálásnak, beleértve a népszerű grafikus kiegészítőket és processzorokat, figyelembe véve a vásárlók különböző és egymástól eltérő igényeit és persze anyagi státuszukat is. A gamerek több konfiguráció közül választhatnak, akár NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafikus lapkával és hetedik generációs Intel Core i7 processzorokkal társítva, vagy akár AMD Radeon RX550 grafikát hetedik generációs AMD A-sorozatú processzorokkal. Ezek a modellek mind Windows 10-et kaptak előtelepítve, és akár 32 GB DDR4 2400 MHz-s RAM is választható hozzájuk.

Ahhoz, hogy gyors legyen a bootolás ideje, vagy lerövidüljenek a játékokon belüli töltési idők, érdemes olyan modellt választani, amely szupergyors PCIe SSD-vel rendelkezik (akár 512 GB), párosítva opcionális HDD háttértárral (akár 2 TB). Gigabites hálózati kapcsolódás is lehetséges (vezetékes kapcsolatok), de a 802.11ac 2×2 MIMO vezetéknélküli technológia szintén ultragyors konnektivitást garantál. Természetesen a szerteágazó funkcionalitás egyik pillére az USB 3.1 Type-C támogatottság, az USB 3.0 port (kikapcsolt állapotban is töltési opcióval), a 2 darab USB 2.0 aljzat, valamint a HDMI 2.0 port, mely akár 90 Hz frissítési rátát is képes kezelni.

Természetesen egyetlen gaming rendszer sem teljes az optimális hűtési technológiák nélkül. A Nitro 5 dupla ventilátoros Acer Coolboost-ot kapott, mely ötvözi a változtatható sebességű és egyben hathatós hűtési képességet, valamint lehetővé teszi a Sajtóközlemény felhasználóknak, hogy manuálisan irányítsák és befolyásolják a hűtési folyamatokat, amikor a túlhajtáshoz kell némi plusz. Mindegyik modell jó színhűségű, éles és tiszta megjelenítést garantáló, 15.6 col átlós FHD IPS kijelzőt kapott, míg a Dolby Audio Premium, illetve Acer TrueHarmony technológiák hihetetlen hangzást képesek megteremteni. Ezek mindegyike elengedhetetlen a hamisítatlan játékélményhez, vagy épp a filmnézéshez.

Ad
Scroll to top