Gaming

Új gamer székek, nem csak játékosoknak

A Genesis Nitro 550 és Nitro 880 modellek továbbra is rendkívüli kényelmet és stabilitást biztosítanak a játékosok számára, az átlagfelhasználók pedig a minőség mellett a test egészségére gyakorolt pozitív hatásait élvezhetik ki.

A te széked, a te beállításod

Mindenki számára mást jelent a tökéletes kényelem, ezért a Genesis Nitro széria több ponton is személyre szabható, legyen szó a magasság állításáról, vagy a kartámaszokról. A Nitro 880 esetében a kartámaszok szöge is állítható, a háttámlát pedig 90 és 180 fok között, a felhasználói igényeknek megfelelően dönthetjük.

Kiváló minőség

A gyártó class 4-es gáz emelőket és kiváló minőségű, strapabíró fémet használt a székek vázához. Többek között ezeknek köszönhetjük, hogy 150kg-ig mindenki számára stabilitást és kényelmet kínálnak az újdonságok. A Nitro 880 fém vázára környezetbarát bőr anyag került, míg a Nitro 550-en a rendkívül kényelmes és légáteresztő szövet mellé társult a környezetbarát bőr.

Rendkívüli stabilitás

A Nitro 880 75mm átmérőjű kerekein fékeket is találunk, így a legérzelemdúsabb játékok során sem inog meg alattunk a talaj. Mindkét model két színkombinációban kerül piacra: fekete/piros vagy fekete/kék.

Specifikációk:

– Anyag:

Nitro880: bőr

Nitro550: bőr (hátul), szövet (elöl)

– Felépítés: fém váz

– Gáz emelők: Class 4

– Ülésmagasság szabályozás (8-10 cm)

– Kartámasz szabályozás (A Nitro 880 estében dőlésszög is állítható)

– Állítható háttámla

– Hinta mód

– Maximális terhelés: 150 kg

– Szín: fekete/piros vagy fekete/kék

Ad
Scroll to top