Egyéb

Jó ár és korrekt teljesítmény jellemzi a Philips S-line és V-line terméksorozatokat

Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitors márka licenc partnere kibővíti S7-line és V7-line terméksorozatait. Az új termékek kiváló képminőséget biztosítanak azon szervezetek és otthoni irodai felhasználók számára, akik hatékonyságuk növeléséhez remek ár-érték arányú monitorokat keresnek.

A V7 egy kiváló termelékenységet biztosító, fő funkciókkal rendelkező alap terméksorozat, míg az S7 már néhány prémium funkciót is magában foglal. A teljes S7 terméksorozat 2 darab 21,5 hüvelyk képátlójú és 4 darab 23,8 hüvelyk képátlójú termékből fog állni. A teljes V7 terméksorozat ennél is nagyobb választékot kínál: 2 darab 21,5 hüvelykes, 3 darab 23,8 hüvelykes és 4 darab 27 hüvelykes képátlójú monitort. Mindkét terméksorozat olyan technológiákkal van ellátva, amelyek a hosszas használat során kímélik a szemet. 

Minőség, teljesítmény és tartósság
A produktív és egyszerűen használható S7 és V7 terméksorozatok tagjai a teljesítmény, az alapvető funkciók és a kedvező ár megfelelő ötvözetét kínálják. Mind a magán-, mind a közszféra szereplői számára, a call-centerektől az iskolákon és könyvtárakon át az állami és magánszervezetekig pihentetőbbé, termelékenyebbé és olcsóbbá teszik a képernyő előtt eltöltött időt. 

Mindkét terméksorozat olyan innovációkat is tartalmaz, amelyek a magasabb árkategóriájú termékeket jellemzik. Az S7 sorozat monitorjai vékonyabb peremükkel és a letisztult minimalista megjelenésű lábazatukkal már első pillantásra is lenyűgözőek, nem is beszélve arról, hogy sokkal kevesebb helyet foglalnak az asztalon. A legújabb modellek – mind az S7, mind a V7 terméksorozatban – három oldalon keret nélküliek. A kiváló megjelenés mellett az elegáns formatervezés olyan alkalmazásoknál is hasznos, ahol egymás mellé kell tenni két képernyőt: így a képernyők „csatlakoztatása” alig észlelhető ésazt a benyomást kelti, mintha a jobb összehasonlítás és a termelékenység érdekében egy nagy képernyőt használna. Full HD felbontásukkal és az IPS technológia által nyújtott széles látószögükkel mindkét terméksorozat képernyői éles és kristálytiszta képet jelenítenek meg, akkor is, ha szinte teljesen oldalról nézi a képet. A maximális kényelem érdekében a képernyő helyzete beállítható: az S7 terméksorozat lábazata lehetővé teszi a képernyő döntését, forgatását és magasságbeállítását, így pontosan a megfelelő szögbe állíthatja azt. A V-line terméksorozat összes tagja dönthető.

Felhasználó-központú funkciók az egészség és a termelékenység szolgálatában
Az S7 és V7 terméksorozatba tartozó képernyőket úgy tervezték, hogy ellenálljanak az intenzív használatnak és rendelkeznek a megfelelő funkciókkal ahhoz, hogy a kellő ideig elősegítsék a felhasználók hatékony munkavégzését. Mint azt Artem Khomenko, az MMD európai Philips monitors termékmenedzsere is kiemelte: „Ezek a képernyők számos olyan kiváló funkcióval rendelkeznek, amelyekkel termelékenyebbé teszik a hosszútávú használatot.”

Az összes S7 terméksorozatba tartozó képernyő alapfelszereltségéhez tartozik a SoftBlue LED technológia. Kutatások bizonyították, hogy a LED képernyők által kibocsátott kék hullámhosszú sugárzás hosszú távon káros lehet a látásra. A SoftBlue technológia egy olyan monitorhardvert jelent, amely úgy csökkenti a káros  rövidhullámhosszú kék fény kibocsátását, hogy nem befolyásolja a kijelző színét vagy képét. A V7 terméksorozatban ugyanezt a szerepet a LowBlue világítás üzemmód tölti be. A LowBlue világítás üzemmód egy olyan szoftveres megoldás, amely csökkenti a káros kék LED fényt. 

A szem kímélését szolgáló másik két funkció az EasyRead (S7 és V7 terméksorozatok), amely hosszú dokumentumok olvasásához papírhoz hasonló hatást nyújt, valamint a SmartContrast (S7 és V7 terméksorozatok), amely a képernyőn megjelenő tartalomnak megfelelően automatikusan beállítja a színeket és a háttérvilágítás intenzitását (a táblázatokhoz megfelelő optimális beállítások például jelentősen eltérnek a videók megtekintéséhez alkalmas beállításoktól). 

Ad
Scroll to top