Egyéb

A QNAP TS-1677X elnyerte a „Legjobb NAS Eszköz” címet a European Hardware Awards 2019-en

A QNAP Systems, Inc. örömmel jelenti be, hogy a TS-1677X vállalati NAS kiemelkedik a kiváló tárolási termék közül és elnyerte a „Legjobb NAS Eszköz” címet a European Hardware Awards 2019-en.

„A TS-1677X egy nagyteljesítményű Ryzen NAS, amely az üzleti felhasználóknak szánt AI-alapú, nagy adattárolási megoldásokat nyújtó fejlesztés eredménye. Számos intelligens funkciót is biztosít, beleértve a virtualizációt, a konténereket, az értéknövelt alkalmazásokat és az intelligens számítási képességeket. Megtiszteltetés számunkra, hogy a European Hardware Awards 2019-en megkapta a „Legjobb NAS Eszköz” címet – mondta Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója.

A TS-1677X-et AMD Ryzen processzor az alapja, akár 8 magos/16 szálas verzióban. Csúcskategóriás grafikus kártya használatakor a TS-1677X hihetetlen számítási teljesítményt biztosít az adatintenzív gépi tanulási alkalmazásokhoz. Az AMD Ryzen processzor nagyban növelheti a virtuális gép teljesítményét, amely 3,7GHz-es Turbo Core-mal rendelkezik.

A European Hardware Awards-ról

A European Hardware Awards évente kiválasztja a legjobb hardvertermékeket, amelyeket az európai hardverszövetség néven ismert technológiai szakemberek választanak ki. Az Európai Hardver Szövetség 9, legnagyobb független európai hírközlési és értékelő webhelyet tartalmaz. Ezek a weboldalak több mint, 22 millió technológiai rajongót értek el és több mint, 100 000 cikket publikáltak. További információ az Európai Hardver Szövetség honlapján érhető el.

Ad
Scroll to top