Gaming

Bemutatkozik a Genesis Xenon 200

A Genesis kínálatában már számos játékosoknak szánt egér található meg különféle játékstílusokhoz és eltérő formavilággal, ugyanakkor az RGB világítás még hiányzott a palettáról.

Ez kívántuk pótolni a Xenon 200-as modellel, mely ráadásul rendkívül baráti áron érkezik. Az egér ergonomikus kialakítása a legtöbb játékos számára kényelmes és magabiztos fogást tesz lehetővé, amit a gumírozott oldallapok tesznek még stabilabbá. A maximum 3000 DPI érzékenységű Avago 5050-es optikai szenzor precíz irányítást tesz lehetővé, a 8 programozható gomb pedig minden igényt kielégít.
A játékosok menet közben négy szinten állíthatják az egér érzékenységét, illetve egy sniper gomb is helyet kapott az egéren, mely a játék közbeni pontosabb célzáshoz szolgál nagy segítségként. A minőségi anyaghasználat mellett a megerősített kábel és a 10 millió kattintásra hitelesített Huano kapcsolók biztosítják azt, hogy időtálló és hű társat vásárolnak a játékosok.
Az RGB világítás az egér több pontján is megjelenik és a szoftveresen teljesen személyre lehet szabni, legyen szó a színekről vagy a világítási mechanizmusról. A szoftver szintén alkalmas arra, hogy minden gombhoz új funkciót rendeljünk.

A Genesis Xenon 200 már elérhető a hazai piacon, méghozzá mindössze 4490Ft-tól!

Legfőbb tulajdonságok:
 Avago 5050 optikai szenzor
 RGB világítás
 Maximum 3000 DPI
 8 programozható gomb
 Huano kapcsolók
 Polling rate: 1000 Hz
 Súly: 106g  Méretek: 124 x 76 x 44 mm

Ad
Scroll to top