Gaming

Az első TKL billentyűzet a Genesis-től

Az eSport itthon is egyre nagyobb szerephez jut, egyre több új rendezvény várja a játékosokat, akiknek fontos lehet a megfelelő felszerelés. Az utazás során és játék közben is a tökéletes komfort a cél, melyben legújabb billentyűzetünk jeleskedik. TKL vagyis Tenkeyless kialakítás a numerikus rész hiányát jelenti – mely egyre népszerűbb a piacon. Többek között ez teszi a Thor 300 TKL-t rendkívül mobillá, amit a masszív alumínium kialakítás erősít meg. A Thor 300 TKL Outemu mechanikus kapcsolókkal érkezik, méghozzá két választható opcióval, hiszen a kék és a piros modell is elérhető lesz a kínálatban.

Mindkét modell rendelkezik háttérvilágítással is, a kék kapcsolós változat zöld, a piros kapcsolóval szerelt modell pedig fehér világítást kapott. Funkcionális világítás A világítást személyre tudják szabni a játékosok, hiszen a Thor 300 TKL 20 módot kínál. Ebből a Genesis nyolcat előkészített a legnépszerűbb játékstílusokhoz, például az FPS és MOBA pároshoz, de a játékosok maguk is kialakíthatnak két teljesen egyedi rendszert. Minden leütés számít

A teljes N-Key rollover támogatás bizony rendkívül fontos egy gamer billentyűzet esetében. Ez garantálja azt, hogy minden leütés számít. Egyszerre több billentyű lenyomása esetén sem kell attól tartani, hogy az nem került rögzítésre és feldolgozásra a játékban.  A Thor 300 TKL a mobilitás mellett a komfortot még olyan extrákkal is megpróbálja maximalizálni, mint a kábelvezető rendszer és a stabil elhelyezést biztosító gumi talpak.

A személyre szabhatóság jegyében multimédiás gombok is helyet kaptak a terméken, mely vélhetően 15 000 Ft alatti kezdőáron kerül majd piacra.

Legfontosabb tulajdonságok:
 Kapcsolók: Outemu red és blue mechanikus kapcsolók
 Aktivációs erő: 45 g (red); 55 g (blue)
 Kábelhossz: 1.6 m
 Méret: 335 x 134 x 38 mm
 Gombok száma: 87
 Multimédiás gombok száma: 11

Ad
Scroll to top