Gaming

AOC AGON monitor 4K IPS képernyővel és NVIDIA G-SYNC technológiával

Az AOC bemutatja AGON prémium gaming monitor sorozatának első 4K modelljét. Az AOC AGON AG271UG 27 hüvelyk (68,6 cm) képátlójú 4K IPS panellel rendelkezik, amely kiváló részletgazdagságú UHD grafikával és pontos színekkel kelti életre a legújabb játékokat.

Továbbá a kép szakadásának, akadozásának és a bemenőjel késésének minimalizálásával a beépített NVIDIA G-SYNC modul szuper egyenletes és gyorsan reagáló játékélményt tesz lehetővé. A képernyő nagy teljesítményét számos olyan prémium funkció teszi teljessé, amely a játékosok egészségét és jóllétét szolgálja: Az AOC Ergo Dial Base lábazat ergonomikus beállítási lehetőséget kínál és magasságsálával rendelkezik, míg az AOC Flicker-Free technológia a hosszú játékok során megakadályozza a szem elfáradását.

Zökkenőmentes 4K képek

A modern grafikus kártyák és videojáték konzolok már képesek 4K UHD felbontású (3840 × 2160 pixel) grafikák másodpercenként 60 kép frissítési sebességgel történő megjelenítésére. A játékok tervezői szintén arra törekszenek, hogy 4K megjelenéssel gyönyörű műveket hozzanak létre. Az AOC AGON AG271UG monitorral az AOC most egy olyan 16:9 képarányú képernyőt mutat be, mely lépést tart a nagy teljesítményű hardverekkel és a játéktervezők vizuális művészetével. 27 hüvelykes (68,6 cm) 4K IPS paneljével a monitor lenyűgöző pixelsűrűséget nyújt, amellyel a játékok világa igazi gazdag fényben tündökölhet. Az IPS technológiának köszönhetően a színpontosság kiemelkedő, a képek pedig szinte bármely szögből jól láthatók (akár 178°-os betekintési szögek). Az NVIDIA G-SYNC technológiával a játékosok a leggyorsabb jeleneteknél is kiváló képminőséget élvezhetnek. Az AG271UG monitorba beépített G-SYNC modul szinkronizálja a képernyő képfrissítési sebességét a kompatibilis NVIDIA grafikus kártyával, ezáltal kiküszöböli a képernyő szakadását, miközben minimalizálja az akadozást és a bemenőjel késését. Az eredmény szuper zökkenőmentes 4K grafika és zavaró tényezőktől mentes, kiváló reakcióképességű játék, amely még jobb teljesítményre ösztönzi a versenyzőket.Alfonso Clemente, az AOC Europe termékmenedzsere elmondta: “Új AGON 4K monitorunk a legmodernebb kijelzőtechnológiával készült olyan hardcore játékosok számára, akik a lehető legjobb képminőséget szeretnék elérni, továbbá az NVIDIA bevált G-SYNC technológiája még a legigényesebb és a leginkább grafika-intenzív játékoknál is tökéletes szinkronizációt biztosít a grafikus kártyával”.

Kényelmes játék prémium funkciókkal

A korábbi AGON monitorokhoz hasonlóan az AG271UG is olyan funkciókkal rendelkezik, melyek növelik a játékosok kényelmét, komfortérzetét és teljesítményét. A játék közbeni egészséges testtartás érdekében az AOC Ergo Dial Base olyan ergonomikus beállítási lehetőségeket kínál, mint a döntés, forgatás és magasságbeállítás (magasságskálával). Az AOC Flicker Free technológiája minimalizálja a monitor villogását, így megelőzi a szem fáradását és megőrzi a játékosok szemének egészségét, valamint az AOC Low Blue Light opciója csökkenti a káros rövid hullámhosszú kék sugárzást. Sötét hátterű játékoknál további hasznos funkció az AOC Shadow Control, amely anélkül teszi világosabbá a különlegesen sötét területeket, hogy módosítaná a kép többi részét. A versenyképes csomagot visszahúzható headset tartó, – amelyre a játékosok az e-sport mérkőzések szüneteiben rátehetik fejhallgatóikat – valamint a monitor egyik helyről a másikra való szállítását leegyszerűsítő kényelmes hordozófogantyú teszi teljessé.

Az AOC AGON AG271UG 2017. áprilisától lesz kapható a szaküzletekben. Ajánlott fogyasztói ára 799 euró.

Ad
Scroll to top