Gaming

MasterPulse: Egy Over-ear Headset Mindenhez Amit Hallani Akarsz

A piacvezető komponens és periféria gyártó Cooler Master, a mai napon bemutatja MasterPulse Over-ear Bass FX-el headset-et. Mindegy, hogy hardcore gamer vagy, aki egy hangtartományú megoldást keres, vagy csak egy átlagos felhasználó aki egy mindenre használható headsetet szeretne, a MasterPulse Over-ear a megfelelő választás. A MasterPulse az első headset az új termékskáláról, amely többféle funkciót is elláthat. Megoldást nyújthat a játékosoktól kezdve a zeneszerető felhasználókig, és gyakorlatilag bárkinek aki egy széles körben használható terméket szeretne nem csak otthon, hanem akár út közben is. A MasterPulse-t hamarosan a MasterPulse Pro követi, amely egy virtuális 7.1 csatornás USB verzió RGB LED-ekkel, majd pedig a MasterPulse Maker érkezik majd, egy 2.4g vezeték nélküli kivitel, szintén virtuális 7.1 csatornával és RGB fényekkel.

Kimagasló Minőségű Hang Élmény – Ez a headset 2.0 csatornás, 44mm-es driverekkel, amelyek kimagasló hangminőséget biztosítanak. A driverek bevonata kimagasló alapossággal let megválasztva, annak érdekében, hogy a legjobb basszust hozza elő.

Szabadalmaztatott Bass FX Technológia – A legfőbb technológiai tulajdonsága a MasterPulse Over-ear sorozatnak. Általában a mély hangok szoftveres úton állíthatóak, de ennél a headsetnél a a felhasználó hardveres úton is képes a mély hangok változtatására, akár használat közben is.

Két Hallgatói Mód – A Bass FX technológia segítségével választani lehet két különböző hang mód között úgy, hogy eltávolítjuk, vagy visszahelyezzük a mágneses takaró elemet a headset fül részén. Amikor Bass FX fent van, a felhasználóképes less a mélyebb hangokat erőteljesebben hallani, míg amikor levesszük, kristálytiszta, kiegyensúlyozott hangot kapunk. Annak a képességnek, hogy a hang profilokat változtathatjuk, számos előnye van játék és zenehallgatás közben is, hiszen így képesek vagyunk vérezhetően beavatkozni a hangok nyújtotta élményekbe.

Extrém Kényelem – A MasterPulse Over-ear úgy let kifejlesztve, hogy minden használati körülménynek a legjobban megfeleljen, és hosszan tartó használat esetén is kényelmes maradjon. A pehelykönnyű alumínium keret, a flexibilis fejszalag, és az öt különböző párna tökéletesen követik a fejed vonalát, így a headset tökéletesen illeszkedni fog. Az eltávolítható fül párnák megtoldják a comfort érzetet, és kizárják a kívülről érkező hangokat.

Kényelemre Tervezve – A MasterPulse a kényelemről szól. A termék csavarodás-mentes kábelezést kapott, rejtett mikrofonnal let felszerelve, és egy kényelmesen használható vezetékre épített vezérlővel let ellátva. A 3.5 mm fejhallgató dugó a legtöbb mobil eszközzel kompatibilis, és egy extra adapter is található a csomagban a PC-vel való használathoz. Használd a MasterPulse Over-ear-t játék és utazás közben, vagy csak egyszerűen hallgass vele zenét, hiszen egy tökéletes megoldás, amely minden igényedet kielégíti.

Ár és elérhetőség: – A MasterPulse Augusztus végétől érhető el a kiskereskedőknél, 22 900 forintos ajánlott végfelhasználói áron, míg a MasterPulse Pro a következő honaptól válik elérhetővé 32 900 forintos ajánlott végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top