Gaming

Hazai YouTuberekkel működik együtt a Genesis

Magyarország nagyon fontos piac a Genesis számára, céljuk az, hogy a hazai játékosok megismerjék a márkát és megtapasztalják a remek ár/érték aránnyal rendelkező Genesis termékek előnyeit.

A Genesis megkezdte az együttműködést a hazai YouTuberekkel annak érdekében, hogy minél több magyar játékos ismerhesse meg a márkát. A vállalat elkötelezetten támogatja a hazai gamer közösség fejlődését és hisz abban, hogy a termékeivel sokat tehet a hazai játékosokért. „Termékeinkkel eddig Herby-nél és Paplovag-nál találkozhattak a nézők, mindkét videóstól pozitív visszajelzéseket kaptunk a termékekről, jelenleg pedig további együttműködésen dolgozunk-”- mondta a márka hazai képviselője.

A lengyel vállalat termékei árban mindenképpen az alsó és középkategóriában versenyeznek, a felszereltségben és minőségben azonban már feljebb állnak. Kínálatukban minden szükséges gamer perifériát megtalálnak a játékosok, hiszen egerek, billentyűzetek, headsetek, kábelek, kontrollerek és még gamer szék is várja az érdeklődőket.

A legtöbb termék megtalálható a hazai boltok polcain, a következő hetekben pedig számos újdonság is bemutatkozik. Az SX33-as gamer szék mellett például érkezik az RX85-ös mechanikus billentyűzet, mely minőségi Kailh kapcsolókat és egyedi dizájnt kínál mindössze 25 000 Ft-ért.

Ad
Scroll to top