Gaming

Az Xbox One-hoz fejlesztette legújabb CloudX fejhallgatóját a HyperX

A HyperX ™ , a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bemutatta a Microsofttal közösen megalkotott HyperX CloudX ™ Pro Gaming fejhallgatót, amely az Xbox One hivatalos headsete. A CloudX kialakításakor az Xbox dizájn megtartása mellett a kényelem biztosítása volt a fő szempont. A két vállalat a partnerséget a januári CES során jelentette be, mellyel a HyperX tovább bővíti játékkonzolos kínálatát.  Az új mikrofonos fejhallgató tartós kialakítású, ezüstszínű alumíniumkerete és matt fekete felülete tökéletesen illeszkedik az Xbox Elite vezeték nélküli kontroller stílusához. A headset vezetékbe épített szabályzójával a hangerő beállítása mellett a lecsatolható, zajcsökkentő funkcióval rendelkező mikrofon is elnémítható. A biztonságos és praktikus hordozhatóság érdekében a CloudX egy kemény tokkal, cserélhető velúr fülpárnákkal és egy 2 méter hosszú számítógépes hosszabbító kábellel érkezik.

A HyperX CloudX jellemzői és műszaki adatai:

  • Az Xbox ™ hivatalos mikrofonos fejhallgatója: a Microsoft által tesztelt és elfogadott HyperX CloudX egy 3,5 mm-es sztereó fejhallgató-csatlakozó segítségével az Xbox Elite vezeték nélküli kontrollerrel és más Xbox One-kontrollerekkel is használható. A Windows rendszerrel is kompatibilis mikrofonos fejhallgatóhoz egy 2 méter hosszú fülhallgató- és mikrofoncsatlakozóval ellátott számítógépes hosszabbítókábel is jár.
  • Vezetékbe épített hangvezérlő: a kábelen található vezérlővel kényelmesen szabályozható a hangerő, elnémítható a mikrofon, így nem kell a konzolbeállításokkal bajlódni a headset hangjának beállításához.
  • Kemény burkolatú hordtok: a HyperX CloudX-hez egy praktikus, kemény tok is tartozik, amely a biztonságos és kényelmes szállításban segít.
  • Díjnyertes, teljes körű kényelem: a 100%-ig memóriahabból készült fülpárnáknak és a párnázott műbőr fejpántnak köszönhetően akár órákon át maximális kényelemérzettel játszhat.
  • Lebilincselő hangzás játék közben: feledkezzen bele a játékba a HyperX CloudX mikrofonos fejhallgatóval, amely díjnyertes hangminőséget biztosít a kristálytiszta mély, közepes és magas hangjaival, valamint zárt kialakítású fülpárnáival a háttérzajokat is csökkenti. Az 53 mm-es hangszórókkal rendelkező HyperX Cloud HiFi-kompatibilis.
  • Leválasztható zajcsökkentő mikrofon: a levehető mikrofonkar egyszerűen csatlakoztatható a játékhoz, majd ugyanilyen könnyen eltávolítható zenehallgatáshoz. Rugalmas kialakításának köszönhetően tetszés szerint állítható a mikrofon pozíciója.
  • Tartós alumíniumkeret: a HyperX Cloud erős alumíniumkerete tartósságot és stabilitást biztosít.
  • Cserélhető fülpárnák: a két pár, eltérő textúrájú fülpárna különböző típusú kényelmet nyújt. A velúr fülpárnák kiváló szellőzést és nyitott hangzást biztosítanak, míg a műbőr párnák csökkentik a háttérzajokat.
Ad
Scroll to top