Gaming Hír

TKL billentyűzettel bővít a Razer

A Razer sokáig az eSport piac abszolút domináns perifériagyártója volt, de a riválisok egyre inkább megnehezítik a népszerű márka dolgát. Az esportolók körében a billentyűzet kapcsán sokszor kerülnek elő a TKL megoldások, melyek könyebbek, kompaktabbak és ezáltal könnyebben hordozhatóak, miközben minőségre ugyan azt a magas szintet hozzák, amit a numpados társaik.

A vállalat nemrég bemutatta a Huntsman Tournament Edition (TE) megoldást, melyet sok profi asztalán látunk majd a következő hónapokban és a consumer piacon is fényes jövő várhat rá. Az újdonság új, optikai kapcsolóval érkezik, mely a Razer Linear Optical Switch nevet kapta.

Az infrafényes érzékelő villámgyorsan reagál a leütésre, hiszen már 1mm mozgást is érzékel. A strapát is jól bírja majd a Huntsman TE, hiszen 100 millió kattintásra hitelesítették a kapcsolókat. A hordozhatóságot és a praktikusságot növeli az univerzális USB-C kábel használata.

Természetesen a Razer Chroma RGB világítás sem maradt el, mely összehangolható a többi Razer perifériával és a támogatott kiegészítőkkel. Az újdonság valamivel 50 000 Ft alatt érhető el a magyar piacon.

Ad
Scroll to top