Hír PC

Az FSP több országban is elérhetővé teszi díjnyertes Hydro G Pro tápegység sorozatát

Az FSP, a világ egyik vezető tápegységgyártója bejelentette, hogy hamarosan több országban is elérhetővé teszi a több különféle teljesítménnyel rendelkező Hydro G Pro tápegységeit. A Hydro G Pro sorozat a könnyebb szerelhetőség és a tisztább belső felépítés érdekében teljes egészében moduláris kialakítást kapott. A hidrodinamikus csapágyazás és a japán elektrolit-kondenzátorok együtt pedig nagyobb megbízhatóságot és alacsonyabb zajszintet garantálnak. A belső felépítés egyik fontos eleme az alkatrészeket borító speciális bevonat, amely megakadályozza a por összegyűlését, illetve főleg a délkelet-ázsiai régióban előforduló magas páratartalomnál a kicsapódó kondenzvíz okozta károsodást.

Elkötelezettség a minőség mellett

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az FSP-nél maximálisan elkötelezettek vagyunk a minőségi tápegységek mellett: a 100%-ban Japánból származó kondenzátorok alapvető fontosságúak termékeink hosszú élettartamának megőrzése érdekében. A fő kondenzátorok csúcsminőségű, 450 V-os japán gyártmányok (650 W-os tápegység-változatban használunk 420 V-os kondenzátorokat), melyek 105 °C-os hőmérséklet mellett is 3000 órás üzemidővel rendelkeznek. A 3000 órás, 105 °C-os komponens rendkívüli paraméterekkel rendelkezik, a teljes egészében japán alkatrészek biztosítják a termék hosszabb élettartamát, melyben a speciális, portól, szennyeződéstől és párától védő belső bevonat is segít. A Hydro G Pro sorozat a tesztek szerint 95%-os relatív páratartalom mellett is megbízhatóan dolgozik.

A sorozat korábbi generációját alapul véve az új Hydro G Pro tápegységek most még biztonságosabbá váltak és kompakt méretben is megfelelnek az IEC 62368 szabvány támasztotta követelményeknek. Ezenfelül, ha bekapcsoljuk az Eco üzemmódot, teljesen néma működést kapunk. A sorozat jelenleg 650W, 750W, 850W és 1000W változatokból áll, melyek minden igényt képesek kielégíteni. Az intelligens ventilátorszabályozás garantálja a csendes működést, az Eco kapcsolóval pedig a félpasszív üzemmódot aktiválhatjuk, mely 30%-os terhelés alatt teljesen lekapcsolja a megbízható, halk ventilátort.

Megbízható teljesítmény

Az újfajta felépítés a felesleges hőmennyiséget a táp alsó burkolatán található hővezető lapkán át adja le, így tulajdonképpen a teljes burkolatból hűtőbordát csinál. Ezenfelül a 80 Plus Gold tanúsítvány is mutatja, hogy a tápegység kevesebb felesleges hőt generál és kevesebb áramot fogyaszt. A készenléti 5V-os áramkör stabil 2,5 A-es áram leadására képes, javítva a hatásfokot. A Hydro G Pro sorozat a legújabb ATX12V V2.52 specifikációknak is megfelel, és terhelés alatt 90%-kal jobb hatásfokú, mint a megszokott tápegységek. A csendesebb és hosszabb élettartamú hidrodinamikus csapágyazású ventilátor a szerkezetet a legkevésbé stabil körülmények között is hűvösen tartja.

Jelmondatunk

Az FSP szlogenje: Az FSP a legjobb barátod, a professzionális tápegységgyártó, aki kizárólag kiváló minőségű, nagy teljesítményű és biztonságos tápegységeket gyárt. A nagy teljesítményű 12 voltos ágat használó felépítés könnyen beszerelhetővé teszi bármilyen számítógépházba és kompatibilissé a legújabb Intel processzorokkal. Ezen felül valamennyi lényeges biztonsági szabványoknak (OCP, OVP, SCP, OPP, OTP) is megfelel.

Ad
Scroll to top