Hír

A NETGEAR kibővítette az ORBI termékcsaládot az új Dual Band Mesh rendszerre

A NETGEAR, Inc. (NASDAQ: NTFR) a mesh WiFi hálózati rendszerek a vezető szolgáltatója bejelentette a népszerű Orbi terméksorozat legújabb tagját. Az új Orbi Dual Band Mesh Wifi rendszer egy routerből, illetve egy, vagy akár több szatellitből is állhat, melyeknek köszönhetően akár 280 négyzetméternyi területet is képes ellátni WiFi hálózattal a megfelelő streaming és gaming élmény érdekében. Az új Orbi mesh WiFi ráadásul támogatja a NETGEAR Armor kibervédelmet is, amely megvédi az otthonodat az internetes kártevőktől, a Circle inteligens szülői felügyeletnek köszönhetően pedig meghatározhatod gyermekeid számára az internetezéssel töltött időt.

Az Orbi teljes otthonokra kiterjedő WiFi rendszereinek legújabb stílusos tagja egyesíti a teljesítményt a sebességgel, így a háztartásokban akár egyszerre több eszköz is kihasználhatja az akár 1,2Gbps-os csatlakozási sebességet. Az új kompakt és modern kialakításnak köszönhetően könnyedén beleolvad a háztartások dekorációjába, így feltűnés nélkül elhelyezhetjük akár egy polcra-, egy pultra-, vagy a szórakoztatásért felelő rendszerek mellé. Az eszköz feltelepítése igen egyszerű, az Android és iOS rendszerekre elérhető Orbi applikáció segítségével akár percek alatt beállíthatjuk a rendszert, valamint vezérelhetjük is az alkalmazás segítségével. Az Orbi ráadásul támogatja az Amazon Alexa- és a Google Asszisztens hangvezérlést is, így a hangod segítségével is elérhetsz olyan gyakran használt funkciókat, mint például a vendég WiFi hálózat bekapcsolása.

„A NETGEAR azért bővíti az Orbi termékcsaládot, mert hisz abban, hogy mindenki megérdemli a legjobb WiFi élményt,” – nyilatkozta David Henry, a NETGEAR otthoni csatlakoztatott termékek alelnöke. „Az új dual band Orbi rendszer bemutatásával lehetőség nyílt számunkra, hogy egy tágabb közönség számára is elérhetővé tegyük az Orbi technológiát, amely teljesíti az otthoni WiFi hálózatokkal kapcsolatban elvárt igényeket. Az Orbi rendszerek védjegyévé vált a hálózati holtpontok eltávolítása, az új kit pedig folytatja ennek az elvárásnak a teljesítését, hogy az otthonod minden pontján rendelkezz hálózati hozzáféréssel.”

A díjnyertes Orbi technológia az egész házra kiterjedő, nagyteljesítményű WiFi kapcsolatot tesz elérhetővé a zavartalan játék-, stream-, vagy éppen webböngészési élmény érdekében. Nagyobb kiterjedésű, vagy komplex tervezésű és elrendezésű otthonok esetén a hálózat könnyedén kiegészíthető további szatellitek elhelyezésével. Az Android és iOS mobileszközökre elérhető Orbi applikáció segítségével pedig könnyedén, akár percek alatt üzembe helyezheted őket, ráadásul a vendég WiFi hálózatot is pillanatok alatt beállthatod barátaid és rokonaid számára.

NETGEAR Armor kibervédelem

Védd meg otthonodat az internetes kártevőkkel szemben az Orbi Dual Band WiFi routerbe beépített, többrétegű Armor védelmi rendszer segítségével, és alkoss egy védelmi falat okos- és mobilkészüléked, illetve számtógépeid számára. A legjobb antivírussal felszerelve könnyedén megvédheted adataidat az összes hálózatra csatlakoztatott eszközön.

Circle® intelligens szülői felügyelet

A legátfogóbb szülői felügyeleti megoldás az otthoni hálózatok számára. A többszörös szűrési képességnek köszönhetően egyedi beálltásokat készíthetsz és kornak megfelelő tartalmakat jeleníthetsz meg családtagjaid számára, – beleértve a felnőtt és sértő tartalmak szűrését – továbbá különböző alkalmazások és weboldalak számára beállíthatod az adatforgalmat, letilthatod az internetes reklámokat és a biztonságos böngészést is bekapcsolhatod családod számára. A felügyeleti eszközök segítségével a szülők nagyobb rálátással és befolyással lehetnek gyermekük internetezéssel töltött idejére, így megnyugodhatnak annak online biztonságával kapcsolatban.

Árazás és elérhetőség

A NETGEAR Orbi Mesh WiFi rendszer már elérhető a NETGEAR kereskedelmi és viszonteladói partnereinél, e-kereskedelmi oldalakon, és a jelentősebb kiskereskedéseknél.

Ad
Scroll to top