Egyéb Hír

Az ADATA bemutatta ipari minőségű microSD/SD kártyáit

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bemutatta a két legújabb ipari minőségű microSD kártyáját – az ADATA ISDD33K-t és a IUDD33K-t – amelyek nagy megbízhatóságot, tartósságot és teljesítményt nyújtanak az ipari alkalmazásokhoz.

Az ADATA ISDD33K microSD kártya a 3D TLC flash tárolási megoldást alkalmazza, 3K P/E ciklus besorolással rendelkezik és akár 95/70 MB/s olvasási és írási sebességet képes biztosítani. Az ISDD33K rendkívül megbízható és energiahatékony, valamint széleskörű kompatibilitással rendelkezik, így ideálisan alkalmazható orvosi eszközökben, megfigyelő rendszerekben, valamint automatizált értékesítési (PoS) rendszerekben. Az ADATA IUDD33K A1 minősítésű (Class 1 alkalmazásteljesítmény) microSD kártya a 3D TLC flash tárolási megoldást alkalmazza, 3K P/E ciklus besorolással rendelkezik és olvasási, illetve az írási sebessége elérheti az akár 95/70 MB/s-ot. Az IUDD33K ideális megoldást kínál az ipari automatizáláshoz, a megfigyelő rendszerekhez és valamint automatizált értékesítési (PoS) rendszerekhez. Az IUDD33K és az ISDD33K egyaránt támogatja a S.M.A.R.T.-ot (Ön-ellenőrző, Analizáló és Nyilvántartó Technológia), amely jelzi az adattárolók meghibásodását, valamint az E2E (End-to-End) adatvédelmet.

Széles hőmérsékleti tartomány, hibajavítás és wearing leveling

A kiváló tartósság érdekében mindkét memóriakártya úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon széles hőmérsékleti-tartományoknak (-40 °C-tól 85 °C-ig), így a legrosszabb környezeti körülmények között is képesek működni. Az adatátviteli hibák elkerülése érdekében az ISDD33K és az IUDD33K támogatja az LDPC ECC-t (kis sűrűségű paritásellenőrzés hibajavító kód technológia), amely biztosítja az algoritmusok valós idejű működését, a pontos dekódolást és az adatátvitel minőségének javítását. Mindkét memóriakártya támogatja a Wear Leveling funkciót, így a kártyák egyenletesen osszák el a blokkok között az írási/törlési ciklusokat a hosszabb élettartama érdekében. Mindezeken felül támogatják a V10 képességeket, így legalább 10 MB/s videófelvételi sávszélességet kínálnak a nagy felbontású videofelvételek rögzítéséhez.

Az ADATA szabadalmaztatott A+ SLC technológiája​​​​​​​

A fokozott megbízhatóság és a nagyobb költséghatékonyság érdekében az új memóriakártyák az ADATA szabadalmaztatott A+ SLC technológiáját használják. Ez egy egyedi NAND Flash firmware-t és egy A+ rendezési algoritmust használ az SLC teljesítmény eléréséhez. Az A+ SLC algoritmus rendkívül megbízható, kiváló adatintegritást és remek ár/érték arányt nyújt.

Ad
Scroll to top