Egyéb

Audictus Adrenaline: Aktív mindennapok

A vezeték nélküli headsetek piacán egy ideje már külön kategóriában versengenek a sportolásra kifejlesztett megoldások, melyek sokszor komoly felárral és jó néhány kompromisszummal próbálják meg magukat eladni. Az Audictus Adrenaline nem ismeri ezt a két kifejezést, hiszen minden szempontból mozgásra tervezték!


A zenei mindenen átsegít


Edzés közben törekszünk a kiválóságra, feszegetjük saját korlátainkat és folyamatosan fejlődünk. Miközben terheljük magunkat nő a szívverés, hő termelődik és adrenalin járja körbe testünket. Jól tudjuk, hogy egy jó időben felszólaló zeneszám még jó néhány extra métert vagy ismétlésszámot tud hozzátenni a teljesítményhez, nem csoda, hogy rengetegen hallgatnak zenét sportolás közben. Az Adrenaline pontosan erre a célra készült, de természetesen átlagos felhasználásra is kiváló választás.


Szabadság és kényelem


A kiváló minőségű zenét mindig magunk mellett akarjuk tudni. Az Adrenaline számára nem létezik lehetetlen szituáció. Reggeli edzés, utána pedig irány a munka? Hétvégén kirándulás vagy kalandozás a városban? A kényelmes gumi fülpárnák 3 méretben találhatóak meg a csomagban, így mindenki megtalálja a számára ideális választást. A vezeték nélküliség kényelme szinte leírhatatlan, a nagy hatótáv pedig nem csak mobilokhoz, hanem számítógépekhez és tabletekhez is remek választássá emeli az Adrenaline-t, mely Bluetooth 4.1 technológiát használ. A mindössze 17 grammos, alumínium és ABS anyagokból épült headset 5 órányi korlátlan zenelejátszást biztosít 250 óra készenlét mellett, a feltöltése pedig 2 óra alatt meg is van. A kiváló hangzást a 9 milliméteres Neodymium vezetők biztosítják, a kábelen pedig dedikált vezérlőket találunk.


Az Audcitus Adrenaline már 10 000 Ft környékén elérhető a hazai boltokban.

Ad
Scroll to top