Egyéb

Megjött a Philips új, Ultra Wide Color LCD kijelzője

Az MMD, mint vezető technológiai vállalat és a Philips monitors márka licencpartnere, bejelentette új, 27 hüvelykes (68.6 cm), síkképernyős, E sorozatú kijelzőjét, mely még nagyobb teljesítménnyel, még kiemelkedőbb képminőséggel teszi örömtelibbé az otthoni felhasználók változatos tevékenységeit. A Quad HD felbontású, legmodernebb Ultra Wide Color technológiával felszerelt, új 276E8FJAB kijelző nemcsak az otthoni környezetet szépíti lenyűgöző külsejével: a pontos képalkotás, a részletgazdag, eleven színvilág alkotásra ösztönzi, a valósághű vizuális élmény magával ragadja a nézőt.

Magasabbra került a léc: igényesebb termékekre vágyunk
„Az otthoni kijelzőkkel szemben már seregnyi elvárásunk van. Használjuk őket a közösségi média híreinek elolvasására, munkahelyi teendőink elvégzésére, videórögzítésre és -szerkesztésre, multimédia átvitelre különféle forrásokról, valamint kapcsolattartásra közeli és távoli barátainkkal, családtagjainkkal” – magyarázta Artem Khomenko, az Philips monitors európai termékmenedzsere az MMD képviseletében. „ Legújabb, 27 hüvelykes, síkképernyős kijelzőnk egy kiterjedt termékcsalád tagja, mely az említetteken kívül még számtalan feladatra alkalmas, és képminőségét, csatlakoztatási lehetőségeit tekintve új mércének számít. Az első osztályú márka nyújtotta biztonságot vonzó árszínvonallal párosítva kínáljuk a vásárlóknak.“

Ideális választás a makulátlan működést, lakótérbe illeszkedő, elegáns formatervet keresőknek, akiknek az új kijelző a megszokott szolgáltatásokon és jellemzőkön felül jóval többet ad. Színmegjelenítési képessége kiemelkedő: a magas színvonalú Ultra Wide Color technológia révén minden korábbinál szélesebb színteret nyújt, nevezetesen CIE 1976-alapú, 114%-os NTSC-t és CIE 1931-alapú, 132%-os sRGB-t, ami messze felülmúlja az átlagos, 72%-os NTSC és 99%-os sRGB színtér lefedettséget. Az Ultra Wide Color technológia kiterjeszti az érzékelhető színek tartományát a képernyőn, ami igen előnyös olyan tevékenységeknél, ahol nagy jelentősége van a színhűségnek. Például online vásárláskor (hiszen fontos, hogy a vásárló pontos képet kapjon a megrendelni kívánt termékről), de fényképek, videók megtekintésekor is. A kimagasló színmegjelenítéshez járul még a 276E8FJAB kijelző Quad HD (2560 x 1440 képpontos) felbontása, mely kristálytiszta képeket eredményez. Az impozáns, széles betekintési szögű képernyő kezelni tudja a nagy képpontsűrűségű forrásokat is, mint például a DisplayPort és a HDMI. A 178 fokos, extraszéles betekintési szög gyakorlatilag minden irányból tökéletes rálátást biztosít a nézőnek.

Kiváló minőség, még tovább fokozva
A kijelző számos automatikus beállítással finomhangolja a képi megjelenítést, hogy még kellemesebbé tegye a vizuális élményt: a Philips SmartContrast és SmartImage Lite technológiája elemzi a képernyő tartalmát, és automatikusan, valós időben igazítja a kontrasztot, a színeket, az élességet és a háttérvilágítás fényerejét a vetített képnek megfelelően. A villódzásmentes Flicker-free technológia megkíméli a nézőt a szemfáradástól, ugyanis újfajta megoldása a fényerő szabályozásával és a villódzás csökkentésével teszi kényelmesebbé a kijelző használatát.

Sokoldalúságához híven a kijelző kitűnő hangminőséggel is büszkélkedhet. Két beépített sztereó hangszórója kristálytiszta hangzást nyújt videofilmek megtekintése vagy videotelefonálás közben.

Karcsúság és elegancia
Az elegánsan kivitelezett kijelző stílusos kiegészítője lehet bármilyen térnek. A formatervre ultrakeskeny keret és szinte teljes szélességű üveg jellemző. A keskeny szegélyek egyrészt légies küllemet kölcsönöznek a kijelzőnek, másrészt a látótér jobban kitölti a képernyőt, és a néző figyelme kevésbé terelődik el.

A Philips új, E sorozatú 276E8FJAB kijelzője 124,939.00 forint ajánlott fogyasztói áron 2017. májusától lesz kapható.

Ad
Scroll to top