Egyéb

A Thermaltake bemutatja a Toughpower Gold és Smart M Bronze, valamint Smart Bronze tápegységeket

A Thermaltake az iparágvezető tápegység gyártó büszke arra, hogy a mai napon új kialakítású és magas teljesítményű tápegységeket mutathat be. Ezek a Toughpower Gold széria (550W/650W/750W), Smart M Bronze termékcsalád (650W/750W/850W) és a Smart Bronze termékek (550W/650W/750W). A Toughpower sorozat prémium, 80 PLUS Gold minősített tápegységeit a legjobb minőségű alkatrészekből szerelték össze, egyedülállóan hatékonyak és stabil, kiegyensúlyozott teljesítményűek. Moduláris kialakításúak, így könnyű eltávolítani a nem szükséges kábeleket ezzel is rendet teremthetünk a számítógép belsejében.

Az ultrahalk ventilátor csendben teszi a dolgát. A 80 PLUS Bronze minősített Smart M és Smart termékvonal költséghatékony választás a felhasználóknak. A fél moduláris kialakítású Smart M család ipari teljesítményű védelemmel és előre telepített RPM vezérelt ventilátorral kifejezetten a halk működésre lett tervezve. A Smart termékek jellemzője, hogy lapos profilú kábelekkel és 140mm átmérőjű hőmérséklet vezérelt ventilátorral érkezik. A beépített ventilátor automatikusan felismeri a tápegység terhelését, így sebességét növeli, azonban precíz kialakításának köszönhetően mindezt csendben teszi.

A Toughpower Gold és Smart M Bronze, valamint Smart Bronze termékeket kifejezetten otthoni és irodai felhasználóknak szánják, akiknek fontos a 24/7 órás folyamatos üzemidő.

Ad
Scroll to top