Gaming

Genesis Krypton 400 – Könnyű és precíz

A Genesis továbbra sem lassít és számos idei újdonság után egy újabb, a hazai piacon könnyen favorittá váló terméket dob piacra, mely az elérhető árú minőségre vágyó játékosoknak készült. Ez a Krypton 400-as egér.

A Krypton 400 lelkét egy PixArt PMW3320-as optikai szenzor adja, mely maximum 5200 DPI érzékenységet tesz lehetővé. Természetesen a felhasználók egy gombnyomással változtathatnak az érzékenységen, méghozzá az előre beállított 6 értékkel 400 és 5200 DPI között. A szenzor mellett a kapcsolók minősége is fontos, így választásunk az Omron-ra esett, vagyis akár 10 millió leütés sem jelent gondot, mely ebben a kategóriában igen nagy extrának számít. 

A belső memóriának és a kiterjedt szoftveres támogatásnak hála a játékosok az egeret több profillal is teljesen személyre tudják szabni. Megadhatják a világítás módját és színét, beállíthatják a macro funkciókat és a frissítést is kedvükre szabhatják meg 125-1000 Hz között.

A tervezéskor nem csak a feltűnő és egyedi külső volt az előtérben, hanem a minőségi belső és az ergonómia is. Az RGB világítással felszerelt újdonság mindössze 85 grammos, kézreálló alakja mellett pedig az extra gumírozás biztosít jobb tapadást.

A Krypton 400 már elérhető a hazai piacon, méghozzá 2 év gyári garancia mellett 6 000 Ft körüli áron.

Ad
Scroll to top