Egyéb

Zalman termékek a PlayIT-en

2018. november 17-18 között, kétnapos programáradattal zárta az évet a 15. budapesti PlayIT Show! A legmenőbb játékok, a legismertebb videósok, a legújabb technológiák ismét óriási sikert arattak! A PlayIT Show korhatár nélkül, bárki számára látogatható volt és ismét elhozták a látogatóknak a legújabb –akár megjelenés előtti- PC és konzol játékokat, számítástechnikai újdonságokat, valamint a legmenőbb gamer kütyüket, legyen szó egy billentyűzetről, számítógépházakról vagy egy VR szemüvegről. 

A legtöbben ilyenkor a YouTuberek, streamerek és a játékok miatt látogatnak ki a showra, azonban érdemes volt jól megfigyelni a standokat és az ott található hardvereket, termékeket, hiszen számos Zalman termék is képviseltette magát. Több, a PC-s piactól távolabb álló nagy márka is a Zalman termékeinek szavazott bizalmat, így rengeteg gamer konfiguráció kapott helyet Zalman házakban.

A Magyar Esport Akadémia például a Zalman Z1 Neo háznak szavazott bizalmat, mely nem véletlenül az egyik legnépszerűbb számítógépház a piacon. Kiváló ár/érték aránnyal, remek hűtési teljesítménnyel és világítós ventilátorral egy komplett csomagot kínál a vásárlók számára, melybe a belépőszinttől kezdve egészen a high-end hardverek biztos helyen vannak.

Az egyetemek közül is többen képviseltették magukat, és számos, technológiai karral is rendelkező létesítmény szavazott bizalmat a Zalman házainak. Találkozhattunk például a Zalaegerszegi kitelepülés standjánál a Z11 Neo Plus-szal, mely az installáció legfeltűnőbb darabja volt. Óriási hely, remek ár/érték arány és bőséges bővítési lehetőség, ezek mind-mind a Z11 Neo Plus ismérvei.

Ad
Scroll to top