Egyéb

Az Acer bejelentette a teljesítményre kihegyezett Aspire VX 15-öt és V Nitro-t

Prémium audiórendszerrel felvértezve, kristálytiszta IPS panellel szerelve, valamint a legújabb NVIDIA GeForce GTX 10 sorozatú grafikuskártyákkal és magas teljesítményt nyújtó hetedik generációs Intel Core processzorokkal szerelve érkezik az Aspire V Nitro Black Edition, valamint az Aspire VX notebook.Mindkét notebook hetedik generációs Intel Core i7-7700HQ processzort kapott, mely lenyűgöző teljesítményt kínál, hihetetlen 4K multimédiás szórakoztatást és hosszabb akkumulátor rendelkésre állási időt garantál. A lapkakészlet tökéletesen passzol a notebookokba szerelt CPU-hoz, a legújabb NVIDIA GeForce GTX 1060 vagy 1050 grafikához. Mindegy, hogy mozifilm- megszállott, vagy gamer a felhasználó, tökéletes harmóniában élvezhetők ki az újdonságok összes tulajdonsága.

Az Aspire V 17 Nitro Black Edition elérhető opcionális Tobii szemkövető rendszerrel. A hardver kombinálja a touchpad gesztúriáit a szem lekövetett mozgásával, így a felhasználók még Sajtóközlemény gyorsabban kezelhetik tartalmaikat, még intenzívebb élményt kapnak egy-egy játék kapcsán. Már több játék is támogatja ezt a technológiát, szám szerint 45 (az Elite Dangerous, a Deus Ex: Mankind Divided, a Watch Dogs 2 egyebek mellett).

A kecses Aspire V Nitro Black Edition az ideális eszköz azok számára, akik magas minőségű laptop-szórakoztatórendszert keresnek. Az alumínium tokozás alatt az Intel Core hetedik generációs CPU-ja lett kombinálva az NVIDIA legújabb technológiájú 1060-as GTX GeForce kártyáival, 6GB dedikált VRAM-mal (GDDR5), és akár 16GB-ig bővíthető rendszermemóriával (DDR4), de 32GB is elérhető két soDIMM modul használatával. A társított háttértárolók jelen esetben NVMe PCIe Gen 3 vagy SATA SSD-k, illetve HDD tekintetében akár 2TB-s egység is rendelhető.

Az Aspire V Nitro-ba az Acer AeroBlade fémventilátoros megoldása került, mely révén a hőelvezetés sokkal hatékonyabb, mint korábban. A CoolBoost technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy manuálisan szabályozhassák a hűtési folyamatokat – ez különösképp akkor optimális, ha erős terhelés alá kerül a rendszer. Az Aspire V Nitro notebookok DustDefender technológiát is kaptak, melynek következtében a dupla nagysebességű ventilátorok kihajtják a port, nem engedik letapadni, ezáltal növekszik a hűtés minősége és hatékonysága is.

Konnektivitás szempontjából sincs ok panaszra: az USB Type-C portok Thunderbolt 3-mal akár 40Gbps sebességet is lehetővé tesznek az adatátvitelnél, valamint 4K videókimenet támogatást is kapunk párhuzamosan. Két USB 3.0 porttal (egy kikapcsolt állapotú USB töltő funkciót is kapott) lesz teljes a kép, de a 2×2 802.11ac MU-MIMO technológiának köszönhetően az internetes kapcsolódás is meggyőző. Mindezek mellé még gigabites Ethernet port is társul. A felhasználók kristálytiszta képmegjelenítést kapnak az opcionális 4K (3480×2160) UHD kijelzőpanel révén. Az Acer Color Intelligence technológia pedig dinamikusan javítja a képminőséget, állítja a gammát, a szaturációt valós időben, optimalizálja a képernyő színösszeállítását, beleértve a fényerőt és a kontrasztot is.

2.5 kilogramm súlyú az Aspire VX 15, és természetesen itt is akár hetedik generációs Intel Core i7-7700HQ processzorokkal találkozhatunk. A CPU jelentősen nagyobb teljesítményt tud nyújtani, mint a korábbi generációs verziók, úgy, hogy közben sokkal optimálisabb az energiafogyasztás is. A notebook akár NVIDIA GeForce GTX 1050i grafikus lapkával is beszerezhető, GDDR5 VRAM-mal szerelve. A sebesség egyik alapvető feltétele a jó minőségű RAM. Jelen esetben 16GB DDR4 RAM-mal számolhatunk gyárilag, de a mennyiség felbővíthető 32GB-ra a felhasználó által. Alaphangon 512GB SSD-t kapunk, illetve mellé egy 1TB-s HDD is része a specifikációnak.

Ad
Scroll to top