Egyéb

Érkezik az NZXT H500 Overwatch Edition

A Blizzard kötelékébe tartozó Overwatch továbbra is az egyik legnépszerűbb online multiplayer játék, miközben az eSport oldala is igen erős, így a felhasználói tábora óriási piacot jelent.

Ezt használná ki az NZXT is, mely nemrég bejelentette az NZXT H500 Overwatch Edition számítógépházát, mely nevéből adódóan a vállalat egyik legújabb házának különleges kiadását takarja. A H500 és a H500i alapvetően a legnépszerűbb NZXT házak közé tartoznak, hiszen a nagy sikereket elért S340-es családot váltották le. Titkuk az, hogy ötvözik az egyszerű, letisztult külsőt a praktikus belsővel és a minőségi anyagokkal.

A fekete festést csak a játék logója töri meg az előlapon, míg oldalt a neve is ki lett írva. Az előlapi logó LED megvilágítást is kapott, mely rendkívül jól nézhet ki az esti órákban. Szerencsére ezeken a dizájn elemeken kívül nem változtattak a jól bevált recepten, így teljesen fém konstrukciót kapunk edzett üveg oldallappal. Természetesen vízhűtést és RGB ventilátorokat is szerelhetünk a házba, melybe minden ATX vagy annál kisebb méretű alaplap jó helyen lesz.

Elméletileg Amerika mellett a globális piacon is felbukkan majd az újdonság, mely valahol 140-150 euró közötti áron kerülhet Európába.

Ad
Scroll to top